Kolega zo Slovenska posted by:
Zase od veci... Ja som tu už sto krát písal, prečo mám taký názor na Škodu aký mám, písal som aj porovnával technické veci a iné, ktoré nebudem dookola opakovať......Takže len nenadávam. Ja zato nemôžem, že z mojho príspevku prečítaš len jednu vetu a už reaguješ....argumenty ťa najprv nezaujímaju a neskôr sa ich dožaduješ. Takých mám rád. A ešte raz, ja netvrdím že Priemera je najlepšie auto ako vy tvrdíte napr o Ochcáve 2, neviem čo to tu vždy vyťahuješ. Ty si už recenzi napsal? Neviem o tom, ...
Pro kolegu ze SR: Musím tě zklamat, TDI s červeným íčkem ani zatmavený skla nemám. Tvoje příspěvky si vždycky přečtu celý, náramně se u nich bavím. Docela se pleteš, já jsem nikdy nikde nepsal, že je Oktávka 2 nejlepší auto, jak se mi tady snažíš namluvit. Na rozdíl od tebe ale věčně nevychvaluju svoje auto do nebes. Ne, recenzi jsem zatím taky ještě nepsal, možná se k tomu někdy dostanu. Ty ale pořád srvonáváš japonce a nissan se všema ostatním značkama, tak recenzi napiš, ať se všichni poučíme.
A už KONEČNĚ pochop jednu věc: ty máš rád Primeru, někdo jinej zase Oktávku. Takže když tady neustále píšeš, jaký jsou všechny škodovky sračky a že škodovka nesehá nissanu ani po kolena, tak tím uchvátíš možná tak sebe a další příznivce japonců. Majitelům a fandům škodovek a jiných koncernových aut tím radost nijak nezkazíš, spíš jim jseš pro smích.