wendys posted by:
Dnes už se bohužel nedokáže vyrobit auto,které nějakým způsobem nezlobí.Řeším stále dokola svítící symbol motůrku u všech značek aut.Průměrně 5 aut týdně je stále na diagnostice,Peugeot,Citroen,Ford,Fiat,Škoda,VW,je to téměř jedno,sere se úplně všechno a je jedno kolik má majeto.Časy kdy obyčejná 205 d nebo vw d najeli 400tkm i víc jsou pryč.Výrobci stále chrlí nové modely a všichni je kupují s tím,že koupí nový vůz a budou mít pokoj,ale tím to většinou začíná.Honba za výkonem dieselových motorů...
Presne tak,je to úplne jedno čo si človek v dnešnej dobe kúpi,všetko sa poserie,pokial si myslíte,že kúpou nového auta niečo vyriešíte,tak ste na velikááánskom omyle a ako hovorí moj kamarát,je úplne jedno akú značku si kúpiš,z kažej raz bude fiat! Práve som sa vrátil zo servisu,mám zmieňovaného superba 2,0 TDI,dnes som si ho mal vyzdvíhnuť,ale akosi stále nejazdí,tak ako by mal :o(,takže prichádza varianta vrátenia peňazí,veď už je najvyšší čas,či veríte alebo nie,do dnešného dňa oprava v garančke stála 298 000 Kč a príbeh nekončí . . . ,debilové v MB sú bezradný,fúúúúúúúúj hanba,skurvená "Simply clever" ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !