0
back

diskuze k tématu: škoda octavia - dotaz - prodejní cena?

category of topic classification: poradna, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 16.12.2015 14:22, škoda octavia - dotaz - prodejní cena?
Dobrý den,

jsem vlastníkem vozu škoda octavia tour 1,9 TDi 74 kW rok výroby 2009, najeto 38 tisíc kilometů, klimatizace, rádio, elektrické stahování předních oken, sportovní výbava (kožený volant, kožená hlavice řadící páky, sportovní sedačky, hliníková kola, spoiler vzadu a v předu) a rád bych se zeptal, za kolik je možno můj automobil u Vás prodat?

děkuji
Valkov
respond
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Wednesday 16.12.2015 15:03, RE: škoda octavia - dotaz
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den,jsem vlastníkem vozu škoda octavia tour 1,9 TDi 74 kW rok výroby 2009, najeto 38 tisíc kilometů, klimatizace, rádio, elektrické stahování předních oken, sportovní výbava (kožený volant, kožená hlavice řadící páky, sportovní sedačky, hliníková kola, spoiler vzadu a v předu) a rád bych se zeptal, za kolik je možno můj automobil u Vás prodat?děkujiValkov

Nejsem admin, ale určitě by vám napsal, ať kontaktujete přímo prodejce a ne inzertní server. Druhá věc je, proč chcete vůbec prodat? Někde jsem dokonce na sloupu četl takový fórek - ,,mám zánovní pěknou málo jetou oktávku 1,9 TDI s plnou palbou - není na prodej!´´ A i kdybyste měl pro to dobrý důvod, zkuste dát inzerát v práci, nebo sám na servery jako tipcars, bazoš apod. Jestli je auto OK, dostanete za něj daleko víc než v bazaru. Komisní prodej v bazaru bych vám nedoporučoval vůbec...
respond
danet - redakce TipCars
number of posts562
date of registration16.11.2012
Thursday 17.12.2015 14:57, RE: škoda octavia - dotaz - prodejní cena?
Dobrý den,jsem vlastníkem vozu škoda octavia tour 1,9 TDi 74 kW rok výroby 2009, najeto 38 tisíc kilometů, klimatizace, rádio, elektrické stahování předních oken, sportovní výbava (kožený volant, kožená hlavice řadící páky, sportovní sedačky, hliníková kola, spoiler vzadu a v předu) a rád bych se zeptal, za kolik je možno můj automobil u Vás prodat?děkujiValkov

Dobrý den, my, jako provozovatel webu TipCars žádná auta nevykupujeme, ani nestanovujeme výkupní ceny. Chcete-li si srovnat ceny, za jaké jsou nabízena vozidla (v různých bazarech) s podobnou výbavou, zadejte si Vaše vozidlo do vyhledávacího formuláře na našich stránkách a uvidíte jaké cenové rozpětí Vám vyjede. Chcete-li si podat inzerát na našem webu, klikněte na záložku "můj TipCars" a klikněte na "podání jednorázového inzerátu". Cena inzerátu je 562,-kč/1 vozidlo na 1 měsíc. Nebo svěřte Váš vůz do rukou autobazaru a máte to bez starostí - v tomto případě je však třeba počítat s nižší prodejní cenou, neboť je třeba započítat provizi autobazaru.
respond
David V
number of posts2067
date of registration16.05.2007
Thursday 17.12.2015 16:32, RE: škoda octavia - dotaz - prodejní cena?

To je jednoduché, vyklikejte si tuto specifikaci na nějakém inzertním serveru, vyberte to nejdražší, porovnejte výbavu a kilometry a nějakým koeficientem (ve Vašem případě vyšším než 1) si to vynásobte. A je to.
respond
Petr S
number of posts1250
date of registration28.11.2008
Thursday 17.12.2015 17:12, RE: škoda octavia - dotaz - prodejní cena?

Co se týče ceny viz David V.

Jestli to auto má opravdu najeto jen 38 tkm po 6 letech, tak pro snažší prodej bych možná nechal udělat Cebia certifikát a do inzerátu uvedl link. Podobně bych do fotek nafotil dokumenty ze servisů a STK, které tyto km potvrdí. Při prodeji auta jsem to tak udělal a o kupce jsem neměl vůbec nouzi

Jo a až AAA objeví váš inzerát a zavolají ať jim auto prodáte, tak tam nejezděte. Peníze co vám po telefonu slíbí vám nedají ani náhodou, leda tak o 30 tisíc méně. Je to ztráta času.
respond
Pepe
number of posts1136
date of registration09.05.2007
Thursday 17.12.2015 18:18, RE: škoda octavia - dotaz - prodejní cena?
Petr S posted by:
Co se týče ceny viz David V.Jestli to auto má opravdu najeto jen 38 tkm po 6 letech, tak pro snažší prodej bych možná nechal udělat Cebia certifikát a do inzerátu uvedl link. Podobně bych do fotek nafotil dokumenty ze servisů a STK, které tyto km potvrdí. Při prodeji auta jsem to tak udělal a o kupce jsem neměl vůbec nouzi Jo a až AAA objeví váš inzerát a zavolají ať jim auto prodáte, tak tam nejezděte. Peníze co vám po telefonu slíbí vám nedají ani náhodou, leda tak o 30 tisíc méně. Je to ztráta času.

Jelikož už se dají uzavírat smlouvy po telefonu, tak pokud je pán zběhlý v právních úkonech, mohla by nastat docela zajímavá a veselá situace . Jinak souhlas, takový klenot bych se nebál prodat přímo nejvyšší nabídce
respond
Reno
number of posts1352
date of registration30.03.2010
Thursday 17.12.2015 21:45, aaaaa aaaaa aadfas
začít na 299 tis., každý týden pět až deset ubírat... třista za to nikdo nedá, ale nepatrně míň by mohl.
respond
tomaskrtek
number of posts982
date of registration18.03.2008
Thursday 17.12.2015 22:17, RE: aaaaa aaaaa aadfas
Reno posted by:
začít na 299 tis., každý týden pět až deset ubírat... třista za to nikdo nedá, ale nepatrně míň by mohl.

ty perlíš je to Tour, tedy jedničková okta. reálná cena +/-180k, ale možná se najde fanatik co dá i 200
respond
Petr S
number of posts1250
date of registration28.11.2008
Friday 18.12.2015 00:26, RE: škoda octavia - dotaz - prodejní cena?
Pepe posted by:
Petr S posted by:
Co se týče ceny viz David V.Jestli to auto má opravdu najeto jen 38 tkm po 6 letech, tak pro snažší prodej bych možná nechal udělat Cebia certifikát a do inzerátu uvedl link. Podobně bych do fotek nafotil dokumenty ze servisů a STK, které tyto km potvrdí. Při prodeji auta jsem to tak udělal a o kupce jsem neměl vůbec nouzi Jo a až AAA objeví váš inzerát a zavolají ať jim auto prodáte, tak tam nejezděte. Peníze co vám po telefonu slíbí vám nedají ani náhodou, leda tak o 30 tisíc méně. Je to ztráta času.
Jelikož už se dají uzavírat smlouvy po telefonu, tak pokud je pán zběhlý v právních úkonech, mohla by nastat docela zajímavá a veselá situace . Jinak souhlas, takový klenot bych se nebál prodat přímo nejvyšší nabídce

No nechtěl bych se s AAA zdlouhavě soudit kvůli pár desítkám tisíc rozdílu cen. Zvlášť když jsem auto prodal pár dnů později soukromé osobě za cenu co mi oni nabídli po telefonu (cena z inzerátu).

Naštěstí stavit se v áčkách pro mě znamená zajížďku cca 2km. Ale lituju lidi co tam jedou třeba 1h, aby pozdě večer nakonec zjistili, že ze sebe nechali udělat idioty a čeká je 1h cesta zpět... Taktika AAA je tě tam co nejdéle zdržovat. Mladý týpek nákupčí pořád musí někam chodit za manažerem pro rady a mezitím tam čekáš čtvrt hodiny. Pak přijde a řekně ti, že ti teda dají o 3000 víc, ale to už je maximum, apod. Asi jim tahle taktika funguje a unavenej člověk v 9h večer po 2h vyjednávání jim tam auto za pár šupů nechá. Já tam byl asi 3/4h, ale viděl jsem tam lidi co tam byli přede mnou a když jsem odcházel, tak tam pořád na něco čekali.
respond
Reno
number of posts1352
date of registration30.03.2010
Friday 18.12.2015 09:48, RE: aaaaa aaaaa aadfas
tomaskrtek posted by:
Reno posted by:
ty perlíš je to Tour, tedy jedničková okta. reálná cena +/-180k, ale možná se najde fanatik co dá i 200

musím se omluvit, pane bankéři nahnědlých spoluobčanů, myslel jsem, že jde o dvojkový model, v tom roce se to totiž lámalo. přece jen, s těmihle libovými kousky přijdete do styku častěji než já
respond
Pepe
number of posts1136
date of registration09.05.2007
Friday 18.12.2015 10:19, RE: škoda octavia - dotaz - prodejní cena?
Petr S posted by:
Pepe posted by:
Petr S posted by:
No nechtěl bych se s AAA zdlouhavě soudit kvůli pár desítkám tisíc rozdílu cen. Zvlášť když jsem auto prodal pár dnů později soukromé osobě za cenu co mi oni nabídli po telefonu (cena z inzerátu).Naštěstí stavit se v áčkách pro mě znamená zajížďku cca 2km. Ale lituju lidi co tam jedou třeba 1h, aby pozdě večer nakonec zjistili, že ze sebe nechali udělat idioty a čeká je 1h cesta zpět... Taktika AAA je tě tam co nejdéle zdržovat. Mladý týpek nákupčí pořád musí někam chodit za manažerem pro rady a mezitím tam čekáš čtvrt hodiny. Pak přijde a řekně ti, že ti teda dají o 3000 víc, ale to už je maximum, apod. Asi jim tahle taktika funguje a unavenej člověk v 9h večer po 2h vyjednávání jim tam auto za pár šupů nechá. Já tam byl asi 3/4h, ale viděl jsem tam lidi co tam byli přede mnou a když jsem odcházel, tak tam pořád na něco čekali.

Píšu to v legraci o legraci, přeci jen když na ně člověk vybafne něco jinýho, než znají z brejnvošingovýho školení, tak neví, co mají vykoktat. Podobný praktiky určitě fungujou na člověka, kterej s nima normálně nepřijde do styku, to ano. Já jsem za těch 20 let zvyklej na ledacos, už jsem poměrně odolnej. Takovýhle poslíčky posílam rovnou do pr.ele s tím, ať za mnou pošlou člověka, kterej má potřebnou pravomoc. Jinak nazdar . Tam bych opravdu odvezl jen káru, který se potřebuju zbavit, včetně odpovědnosti. Takovýhle auto se rychle prodá i konečníkovi (konečnýmu zákazníkovi), netřeba živit překupníky (předpokládám, že to auto je v popisovaném stavu, tudíž bez závad)
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.