0
back

diskuze k tématu: Škoda Octavia 2.0 TDi a první dojmy majitele po šesti měsících

category of topic classification: česká vozidla
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Wednesday 31.07.2013 16:17, nízký podvozek
Není to škrtání způsobeno např. uvolněným krytem? Nebyl byste první ani poslední. S blbým kusem souhlasím, to pak může být past i zaručené terno. Ale osobně se snažím nejdřív vybrat co nejmenší zlo.
respond
nahlásit
Corlis
number of posts135
date of registration14.03.2007
Wednesday 31.07.2013 17:18, RE: nízký podvozek
Paul posted by:
Není to škrtání způsobeno např. uvolněným krytem? Nebyl byste první ani poslední. S blbým kusem souhlasím, to pak může být past i zaručené terno. Ale osobně se snažím nejdřív vybrat co nejmenší zlo.

na toto jsem vypozoroval jednu věc . U nás je zvýšený práh asfaltově, plotna je téměř více jak dva metry široká, je na ní přechod. A protože kouřím z balkonu a ze 4 patra mám výhled přímo na to, zjistil jsem, že oktávky si škrtají všechny na té světlé výšce něco bude...
respond
nahlásit
lukasparil
number of posts2
date of registration07.02.2013
Tuesday 06.08.2013 08:28, Velikost Octavie
Jen nevím proč jsi hledal prostorné vozidlo a koupil jsi Octavii, snad nejužší vozidlo v na trhu v dané třídě.
respond
nahlásit
pilkar
number of posts9
date of registration14.04.2012
Tuesday 06.08.2013 11:51, Velikost/spolehlivost
Máme celou flotilu služebních pasatů, některé jdou "z ruky do ruky", jiné mají přiděleny ředitelé divizí. u hodně z nich už se měnily celé motory (2.0TDi) nehledě na "majitele". Vysloveně záleželo na kusu, takže tady je fakt asi jenom faktor štěstí... U Golfů 1,9TDi ale nebyl problém ani jeden, tolik ke spolehlivosti... Takže pokud 2.0TDi funguje, tak každý večer se hezky pomodlit otčenáš a poděkovat za to štěstí...
Pokud porovnávám prostornost porovnatelných (astra/focus/megane,...) tak je oktávka OK, pokud se dívám na třídu passat apod., tak je to porovnávání hrušek s jablky...

Mám nějakých 5 let 1,9TDi combi rv. 2007 najeto nějakých 120tkm (20tkm ročně) a zatím vše OK, spotřeba krása... Ale už pokukuju po něčem novějším a oktávka to už asi nebude, taky hledám něco prostornějšího a hlavně pohodlnějšího. Nová okta mě hodně zklamala. Bohužel spolehlivost je u všeho novějšího katastrofa maskovaná marketingovými žvásty... Šetří se všude a nechutně na to doplácí zákazníci...
respond
nahlásit
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.