0
back

diskuze k tématu: kupa auta pro slovenského řidiče

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, německá vozidla, typ vozidla, osobní
number of posts
date of registration
Tuesday 18.06.2013 15:40, kupa auta pro slovenského řidiče
Dobrý den,chcel bi som po vás radu. Hladám auto na ryby(takže combi) nepačia sa mi mpv-čka, najlepšie
s benzinovým motorom 1.6/1.8.
2.0 nechcem lebo na slovensku je drahé prihlasenie
a platí sa aj za kilowaty. Cena bi mala bit do
8 000€/202 000 Kč. Mam vyhlednuté octavia 1.6 mpi alebo ford mondeo 1.8i. Mazdy do roku 2007 korodujú, neviem ako sú na tom toyoty a zase v hondách accord sú 2.0 benzíny,golf a passat je to isté ako octavia akurát drachšie. Neviem sa rozhodnút, skúste mi VY poradit aké auto si mam vybrat. Dakujem za odpoved.
respond
Citroenak
number of posts727
date of registration13.04.2012
Wednesday 19.06.2013 22:35, hm?
Som velmi rad, ze aspon slovo ryby ste napisal spravne. K teme len tolko, ze za 8000 eur je vela peknych 2.0 aut aj na Slovensku, a na tie sa vyssia cena za prepis nevztahuje. Ale pre rybarov vidim ako vyborne auto to moje- Citroen C5. Za tuto cenu bude uz novsi kusok, ale ak chcete 2.0i, vzal by som model do roku 2007, pretoze novsi je tazky, a ten 2.0i tam ma hroznu spotrebu (asi 2l viac ako starsia c5). Do komby sa pri trochu snahy vojde skoro aj cln, ale hlavna vyhoda je hydractive 3- auto si mozete zodvihnut do terenneho modu, a tym padom zaparkovat az pri vode. Urcite by som ale vo vasom pripade zacal gramatikou...
respond
tonyk
number of posts19
date of registration24.10.2006
Thursday 20.06.2013 08:35, Auto na ryby
Myslim, ze by to chtelo trochu uprasnit zadani. Auto na ryby pro vlackare v Pardubicich muze byt klidne M3 (prakticky vyzkouseno). Auto pro cloveka co zavodi v plavane nebo feedru musi mit hlavne dostatecne dlouhy prostor po sklopeni sedacek tj. treba ta C5 nebo Monedo. A auto pro kaprare, ktery taha plno kramu na slepa ramena pod Bulharama by melo mit hlavne pohon 4x4, aby se clovek od vody vyhrabal i kdyz naprsi.

Osobne jsem si na ryby poridil Berlingo. Neni spatne ale je prilis kratke, coz v praxi znamena, ze se do nej blbe skladaji dvoudilne pruty a kdyz prsi a clovek se chce vyspat v aute, tak je moc skrcenej. Stejne blbe kratka je i Octavia. V posledni dobe si vetsinou radsi vezmu klasicke Mondeo kombi, do ktereho se mi krome rybarskych kramu vejde i plnohodnotna matracka

Za idelani auto pro rybare povazuji X5, je vysoka jako Berlingo, dlouha jak Mondeo a jeste toho dost vyjede. Jenom ty provozni naklady jsou trosku vyssi a dalsi problem jsou zavistivi spoluobcane, kteri si Berlinga ani nevsimnou, ale opusteny bavorak je laka jak vosy bombon
respond
number of posts
date of registration
Wednesday 07.08.2013 21:06, Re:
Dobrý den. V této cenové kategorii už je z čeho vybírat. Octavia s benzínovou šestnáctistovkou Vám určitě udělá dobrou službu, daleko lepší svezení za méně peněz ale nabídne například Ford Mondeo, s jehož benzínovými motory nebývají problémy. Stejně jsou na tom také Toyota Avensis nebo Mazda 6. Rozhodoval bych se spíše podle toho, jak se Vám ten který vůz líbí, ani s jedním byste neměl udělat chybu.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.