0
back

diskuze k tématu: Havarijní připojištění - kolik?

category of topic classification: poradna, ostatní, česká vozidla
Dryft
number of posts13
date of registration01.09.2014
Wednesday 17.09.2014 08:54, Havarijní připojištění - kolik?
Zdravím. Chtěl jsem zjistit, kolik by mě stálo havarijní připojištění na Oktávku 1.9 TDI 77kw, RV 2006. Stačil by mi odhad. Na internetu jsem sice našel srovnávače, ale snad všechny fungují tak, že vám zavolají zpátky a něco nabídnou (o to nemám zájem). Vím, že se cena liší podle věku, bonusů atd... ale mně stačí opravdu jenom odhad... 3.000,-?? 5.000,-?? 10.000?? ... kolik by přibližně vyšlo zřídit si havarijko současně s povinným? Díky
respond
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Wednesday 17.09.2014 12:01, RE: Havarijní připojištění - kolik?
Dryft posted by:
Zdravím. Chtěl jsem zjistit, kolik by mě stálo havarijní připojištění na Oktávku 1.9 TDI 77kw, RV 2006. Stačil by mi odhad. Na internetu jsem sice našel srovnávače, ale snad všechny fungují tak, že vám zavolají zpátky a něco nabídnou (o to nemám zájem). Vím, že se cena liší podle věku, bonusů atd... ale mně stačí opravdu jenom odhad... 3.000,-?? 5.000,-?? 10.000?? ... kolik by přibližně vyšlo zřídit si havarijko současně s povinným? Díky

Tak tohle budeš muset řešit s nějakou pojišťovnou. To že zavolají zpět by ti nemělo vadit, nic tě to nestojí a když jim řekneš, že si děláš průzkum kdo nabídne lepší cenu, začnou to tlačit dolů a vyděláš na tom. Navíc to dokáží vypočítat zcela přesně. Prostě je oslov, řekni jim RČ a kdo bude nejlevnější vyhraje. Takový je obchod a rámcový odhad se v tomto případě může lišit klidně o 5000 kč, takže ti to nic nedá.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.