0
back

diskuze k tématu: dotaz čtenáře: Dovoz auta z Polska - jak postupovat?

category of topic classification: automobilky, česká vozidla
danet - redakce TipCars
number of posts562
date of registration16.11.2012
Monday 16.05.2016 09:29, dotaz čtenáře: Dovoz auta z Polska - jak postupovat?
Dobrý den,mám dotaz ohledně dovozu auta z Polska. Mám zájem o Škodu Octavia, jsou tam levnější. Auto je dovezené z Německa, ale není přihlášené ještě v Polsku. Má veškeré vývozní doklady. Jak mám postupovat při přihlášení vozidla tady v Čr, stačí pouze vývozní doklady? Děkuji za odpověď
respond
Beeswax
number of posts5
date of registration16.05.2016
Monday 16.05.2016 12:05, Kašlat na to
Vykašlat se na to a dovézt rovnou z Německa nebo koupit u nás, oktávek jsou na prodej tisíce, pokud to není nějaká speciálka. Za kolik to ten polák musel koupit? Takže to bude nějaká nafintěná exportní vražda nebo polský švindl. Ruce pryč. Polsko je dobré na díly ale kupovat tam auto bych nedoporučoval.
respond
brin
number of posts727
date of registration28.03.2011
Monday 16.05.2016 12:43, Polsko
Přihlášení z Polska je úplně stejné jako z Německa. Navíc toto auto pravděpodobně bude mít ještě německé doklady. Co se týče nákupu z Polska, buďte opatrný. Zrovna dovozy z Německa do Polska nemají důvod být levnější. Teď je bohužel relativně nevhodná doba ke koupi vozu, všechno je drahé.
respond
stréc od piva
number of posts652
date of registration23.11.2007
Tuesday 17.05.2016 10:22, RE: dotaz čtenáře: Dovoz auta z Polska - jak postupovat?
danet - redakce TipCars posted by:
Dobrý den,mám dotaz ohledně dovozu auta z Polska. Mám zájem o Škodu Octavia, jsou tam levnější. Auto je dovezené z Německa, ale není přihlášené ještě v Polsku. Má veškeré vývozní doklady. Jak mám postupovat při přihlášení vozidla tady v Čr, stačí pouze vývozní doklady? Děkuji za odpověď

a dovezené bylo do Polska po vlastní ose na červených SPZ nebo na platu?

není lepší rovno koupit z německa,než platít polákovi za to,že to vezl tisíc km do Polska?

respond
Robb
number of posts9
date of registration21.04.2016
Tuesday 17.05.2016 13:46, proč?
Proč zrovna z Polska?
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.