0
back

diskuze k tématu: Škoda Fabia-syčí motor

category of topic classification: poradna, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 25.06.2014 20:46, Škoda Fabia-syčí motor
Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Dnes jsem nastartovala auto (Škoda Fabia) a začalo se ozívat divné sičení. Když jsem otevřela motor, zdá se, že zvuk vychází zpoza motoru. Jinak motor zatím funguje bez problémů. Můžete mi prosím pomoc, v čem by mohl být problém? Děkuji Vítková
respond
David V
number of posts2067
date of registration16.05.2007
Wednesday 25.06.2014 20:53, RE: Siší motor
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den,potřebovala bych poradit. Dnes jsem nastartovala auto (Škoda Fabia) a začalo se ozívat divné sičení. Když jsem otevřela motor, zdá se, že zvuk vychází zpoza motoru. Jinak motor zatím funguje bez problémů. Můžete mi prosím pomoc, v čem by mohl být problém? Děkuji Vítková

Prozatím by pomohlo aspoň rámcově vědět, co je to za motor, a ze kterého roku Fabia je.
respond
number of posts
date of registration
Thursday 26.06.2014 10:34, servis
Zajeďte si s tím do servisu, tam zjistí co to je rozhodně líp, než lidé na tipcars podle vašeho popisu. Stejně to svépomocí na 99% nespravíte.
respond
gablenz
number of posts137
date of registration12.01.2009
Friday 27.06.2014 09:57, možná užovka
Možná se v jednom válci zabydlela užovka a jak má válec kompresní fázi, tak tlačí na užovku (mohutným krouťákem HTP - 110 Nm) a ta se brání syčením.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.