Monday 07.09.2015 08:26,
Fabia
Som rad, ze sa niekomu skoda fabia paci, a tiez som rad, ze tam je (bol?) aj nejaky dobry benzinovy motor. Osobne by som ju bral s 2.0 benzinom, to mohlo ist pekne. Ale nesuhlasim s tym, ze to auto sa kupuje preto, lebo ma historiu. Kupuje sa preto, lebo ludia ked vidia kolko toho jazdi, tak nepremyslaju (najme ti, co o autach nic nevedia a neriesia financie) a rovno idu do skodovky. Ved ju ma predsa kazdy, tak to nemoze byt zla volba. Pre nich je to iba auto na podnikanie, popripade na odpisy. Potom to predaju a tu to kupi chlapik, co nema na nove, ale vie, ze vo svojom okoli bude so skodovkou za pana a vyhra kazdu krcmovu hadku. Jednoducho clovek, co nechce vysvetlovat, preco si to kupil. To je moj nazor. Uvediem priklad jedneho skodovkara. Tu je jeho reakcia, ked zbadal u svagra subaru impreza wrx sti: 'Co si to kupil za sr****? Vsak to musi zrat aj travu okolo cesty. Take auto si kupuju 15 rocny chlapci. A kde na to budes zhanat diely? Ja mam na vrakovisku 'vsetko za euro'. Mal si si kupit poriadnu skodovku.' A takto prehral hned prvu krcmovu bitku u seba doma...
respond