0
back

diskuze k tématu: Škoda Fabia Combi 1.2 81 kW: České nebe

category of topic classification: česká vozidla, německá vozidla, francouzská vozidla
stréc od piva
number of posts652
date of registration23.11.2007
Monday 20.07.2015 09:22, čr
čr je trochu specifické....pokud tu lidí 50 chodili k urnám s stejným volebním lístkem,a i 20 let po revoluci tam stejně ty rudé zmetky znovu hodí...tak pak se nedivme,že i když je tu nabídka za stejné peníze získat auta technicky vybavená o uroveň výš,že si koupí opět tu Fabii.....

Jinač nechápu proč si někdo koupí Fabii,když za stejné peníze už je Ceed,i30 atd
respond
Arthuro
number of posts82
date of registration11.06.2013
Monday 20.07.2015 10:16, Pochvala autorovi článku
Určitě nepatřím mezi zaryté škodovkářě, nikdy žádná Škodovka neměla napsané mé jméno ve svém TP, ale nová generace Fábie mi přijde minimálně vzhledově zatím nejpovedenější a asi bych s ní uměl i žít, ale neřídil jsem ji...
Autora článku bych chtěl pochválit za snahu o objektivitu, když připouští, že i výrobek z Mladé Boleslavi může mít sem-tam nějaký nedostatek, což v české kotlině nebývá vůbec časté, i za celkově pěkně napsaný článek.

Ciao,
Arthuro
respond
bitner
number of posts216
date of registration19.06.2012
Monday 20.07.2015 11:35, Cena
Skodovky davaji cenove smysl tak v modelech OIII a SIII.

FIII vsichni chvali, dejme tomu. K designu bych mel jednu poznamku: ta legendarni tornado line je blbe. Kdyz uz tam je, tak na ni maji byt kliky dveri, takhle to vypada strasne tezkopadne.
respond
anril
number of posts19
date of registration27.10.2008
Monday 20.07.2015 11:53, pro stréca od piva
Ty jsi ale kokon, Fabia vycházi levněji než Hnujdé i20 natož i30 :) koukni na ceník strécu od piva, Tyto klény val do bedny svém nevzdělaném family příslušníkům co neumí počítat :).
respond
brin
number of posts727
date of registration28.03.2011
Monday 20.07.2015 12:42, Koupě
Koupil to strejc v rodině, za nějakých bratru 270000,- si dovezl moc pěknej kus auta se solidní výbavou.
respond
danieltir
number of posts1
date of registration28.05.2010
Tuesday 21.07.2015 09:53, Fabia
Měl jsem fabii I. s motorem1.9SDi v autoškolském autě. Najeto při podeji 285 000 km a můžu klidně prohlásit, že to bylo auto k nezaplacení. Na to co každý den zažívalo klobouk dolů. Krom upadlého tlumiče kmitu a tím spojené výměny volnoběžky alternátoru, jsm měnl jen spotřební věci typu brzdy, oleje, filtry. Pravda olej co 10 000 km. Jelikož najíždím cca 35 000 km v kombinaci autoškola, soukromé jízdy chtěl jsem opět diesel od škody. Niméně po nacenění rapida v 1.6 diesel cca 375 000 Kč po slevách jsem škodu opustil a koupil Pegeot 301 1.6 HDi ALLURE t.j v plné výbavě + zimní paket + parkovací asistent za 295 000 Kč v Praze. V součanosti mám najeto v autoškole 25 000 km a muím klepat, bez jediného problému. Olej dělám opět po 10 000 km a průměrná spotřeba ted v létě ve výcviku je 4,7 l nafty. Mám jetě motor bez BlueHDi Nicméně až se budu za pět let otáčet po dalším autě diesely pro svou složitost asi už zvažovat nebudu a poohlédnu se po TSi či podobním benzínovém motoru. Nová fabie v kombíku je pěkná, ale po mém osobním vyzkoušení musím konstatovat že vzadu je méně místa než ve Fabii I (měřím 195cm) a za mě si už nikdo nesedne. V Peugeou 301 úplně v pohodě. Takže za mě rapid i když v TSi vychází dráž než můj P301 v podobné výbavě.
respond
BobanHTP
number of posts2404
date of registration19.08.2015
Thursday 03.09.2015 14:43, Cena mimo
Nejleněji jsem našel Fab III Kombi 81kw za 350tis. kč. Za tu cenu lze koupit spoustu aut o třídu výš. to mě to moc nedává smysl Už jenom fakt, že do této ceny se vleze např. nový Ford Focus 1,6 vyvolává u mě úsměv na tváři
respond
Bili 9091
number of posts1
date of registration06.09.2015
Monday 07.09.2015 00:07, Fabie vs korejský S.
Protože je to pořád naše auto s minulosti našich otců a dědů. Korejský sračky jsou na trhu krátce, ale okřídlený šíp, už dlouho!!!
respond
Citroenak
number of posts727
date of registration13.04.2012
Monday 07.09.2015 08:26, Fabia
Som rad, ze sa niekomu skoda fabia paci, a tiez som rad, ze tam je (bol?) aj nejaky dobry benzinovy motor. Osobne by som ju bral s 2.0 benzinom, to mohlo ist pekne. Ale nesuhlasim s tym, ze to auto sa kupuje preto, lebo ma historiu. Kupuje sa preto, lebo ludia ked vidia kolko toho jazdi, tak nepremyslaju (najme ti, co o autach nic nevedia a neriesia financie) a rovno idu do skodovky. Ved ju ma predsa kazdy, tak to nemoze byt zla volba. Pre nich je to iba auto na podnikanie, popripade na odpisy. Potom to predaju a tu to kupi chlapik, co nema na nove, ale vie, ze vo svojom okoli bude so skodovkou za pana a vyhra kazdu krcmovu hadku. Jednoducho clovek, co nechce vysvetlovat, preco si to kupil. To je moj nazor. Uvediem priklad jedneho skodovkara. Tu je jeho reakcia, ked zbadal u svagra subaru impreza wrx sti: 'Co si to kupil za sr****? Vsak to musi zrat aj travu okolo cesty. Take auto si kupuju 15 rocny chlapci. A kde na to budes zhanat diely? Ja mam na vrakovisku 'vsetko za euro'. Mal si si kupit poriadnu skodovku.' A takto prehral hned prvu krcmovu bitku u seba doma...
respond
David V
number of posts2066
date of registration16.05.2007
Monday 07.09.2015 09:21, RE: Fabia
Citroenak posted by:
Som rad, ze sa niekomu skoda fabia paci, a tiez som rad, ze tam je (bol?) aj nejaky dobry benzinovy motor. Osobne by som ju bral s 2.0 benzinom, to mohlo ist pekne. Ale nesuhlasim s tym, ze to auto sa kupuje preto, lebo ma historiu. Kupuje sa preto, lebo ludia ked vidia kolko toho jazdi, tak nepremyslaju (najme ti, co o autach nic nevedia a neriesia financie) a rovno idu do skodovky. Ved ju ma predsa kazdy, tak to nemoze byt zla volba. Pre nich je to iba auto na podnikanie, popripade na odpisy. Potom to predaju a tu to kupi chlapik, co nema na nove, ale vie, ze vo svojom okoli bude so skodovkou za pana a vyhra kazdu krcmovu hadku. Jednoducho clovek, co nechce vysvetlovat, preco si to kupil. To je moj nazor. Uvediem priklad jedneho skodovkara. Tu je jeho reakcia, ked zbadal u svagra subaru impreza wrx sti: 'Co si to kupil za sr****? Vsak to musi zrat aj travu okolo cesty. Take auto si kupuju 15 rocny chlapci. A kde na to budes zhanat diely? Ja mam na vrakovisku 'vsetko za euro'. Mal si si kupit poriadnu skodovku.' A takto prehral hned prvu krcmovu bitku u seba doma...

Že se exponuješ. Na některé příspěvky přeci nemá smysl reagovat.
respond
Citroenak
number of posts727
date of registration13.04.2012
Monday 07.09.2015 10:05, Fabia
To ta nuda v praci :)
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.