BMW528i posted by:
Vítek posted by:
Před pár týdny jsem si pořídil novou Fabii Combi Active Tour 1,4, vše funguje jak má. Jen teď o víkenu po ujetí pár metrů se začal linout nehorázný smrad spáleného masa (každý to zná z kuchyně). Dojel jsem asi ještě kilometr než jem vysadil rodinku a mohl zkontrolovat o co jde.Po otevření kapoty, se vyvalil ještě větší smrad. Všude leželo holubí pěří sem tam i z kousky masa. Co šlo tak jsem posbíral ale některé části jsou "přilepeny" k motoru. Můžete poradit jak se doho co nejlépe zbavit?
Doporučuji nastříkat arvou a po pár minutách pořádně opláchnout vapkou.
Přesně tak, časem vyčpí i případné zbytky, bacha při vystříkávání na elektriku a elektroniku motoru, to by pak šla záruka do kytek. Zažil jsem to jednou u firemního transpíku, akorát to byl kos a taky byl připečený na vstřicích, Spíš by mě zajímalo, jak se tam ti ptáci dostali? U transpíku tenkrát nebylo nic poškozeno a přes úzkou masku tam vletět nemohl, u Fabie si to taky nedokážu představit. Kamarád má horší zkušenost s kočkou, která mu vlezla do řemenice a usla tam. Ráno nastartoval a za chvíli měl čerstvě natrhané kočičky, ač byl listopad.