0
back

diskuze k tématu: Nová Fabie 3 generace

category of topic classification: poradna, automobilky, česká vozidla
Kamil1980
number of posts5
date of registration25.02.2015
Wednesday 08.07.2015 22:01, Nová Fabie 3 generace
dobrej den jaky je váš názor na Fabiu 3 kombi chci si koupit tsi 1.2 81 kw style. děkuji za názory
respond
number of posts
date of registration
Saturday 11.07.2015 00:47, re:
Dobrý den. Informace o Škodě Fabia s motorizací 1.2 TSI 81 kW najdete v našem redakčním testu, který vyjde 20.7.
respond
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Monday 13.07.2015 12:47, RE: Nová Fabie 3 generace
Kamil1980 posted by:
dobrej den jaky je váš názor na Fabiu 3 kombi chci si koupit tsi 1.2 81 kw style. děkuji za názory

Nejvýhodnější možná verze nové Fabie, jak po stránce motorové, tak výbavové. Myslím že za ty peníze je to dobrý kup. Motor můžu jen pochválit, jel jsem v něm v Octavii 3 a je nečekaně pružný, tichý s pěkným zátahem a spotřeba se pohybovala pod 6,5l.
respond
Kohout Pavel
number of posts65
date of registration28.11.2013
Wednesday 15.07.2015 10:55, Fabia vs. Leon
Vybírám také auto pro manželku+děti s větším kufrem, tak jsem se přes malá MPV (Scenic, C-max) dostal ke kombíkům. Fabia Style mi v konfigurátoru s minimem extra příslušenství vyšla na 345.000,- Kč (bílá barva). Otázka je, jakou slevu lze z prodejce vymámit, ale dle mých zkušeností z minula sleví tak max. 3 až 5 %. Fabia se dobře prodává, tak nemají důvod si kazit cenu.

Díval jsem se na stránky Seatu a ve skladovkách mají např. Leon ST Reference 1,2 TSI 81 kW za 340.000,- Kč (vč. aut. klima, el. zadních oken, bílá barva) . Z nabídky není patrné, zda v tom není nějaký háček typu financování na leasing atd.
Nicméně, Leon je o třídu větší auto než Fabia a cena je podobná. Seat tolik aut v ČR neprodává, tak šance na slevu je myslím větší.
respond
stréc od piva
number of posts652
date of registration23.11.2007
Wednesday 15.07.2015 18:35, RE: Fabia vs. Leon
Kohout Pavel posted by:
Vybírám také auto pro manželku+děti s větším kufrem, tak jsem se přes malá MPV (Scenic, C-max) dostal ke kombíkům. Fabia Style mi v konfigurátoru s minimem extra příslušenství vyšla na 345.000,- Kč (bílá barva). Otázka je, jakou slevu lze z prodejce vymámit, ale dle mých zkušeností z minula sleví tak max. 3 až 5 %. Fabia se dobře prodává, tak nemají důvod si kazit cenu.Díval jsem se na stránky Seatu a ve skladovkách mají např. Leon ST Reference 1,2 TSI 81 kW za 340.000,- Kč (vč. aut. klima, el. zadních oken, bílá barva) . Z nabídky není patrné, zda v tom není nějaký háček typu financování na leasing atd.Nicméně, Leon je o třídu větší auto než Fabia a cena je podobná. Seat tolik aut v ČR neprodává, tak šance na slevu je myslím větší.

být vámi jdu určitě do Seatu.Jednak tím člověk není za ovci....ale hlavně,je to auto podvozkem,konceptem Octavie...čili o level výše než poptávána Fabie.
Samozřejmě prodejce dokáže vykouzlit nějakou cenu,ale nebudou to desítky procent,takže spíš bych to směřoval na nějaké výbavové bonusy (zimní gumy atd)...

pěkná komparace je na
http://www.autorevue.cz/skoda-octavia-combi-14-tsi-vs-seat-leon-st-14-tsi-jehla-v-kupce-sena
respond

update
you watch this topic

stop watching this topic

similar vehicles on offer:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.