Warning: strpos(): Empty needle in /home/ebm/www/tipcars6/moduly/interlink/interlink.php on line 78

Warning: strpos(): Empty needle in /home/ebm/www/tipcars6/moduly/interlink/interlink.php on line 78
Diskuze - kolik km se dá najet se škodou fabia?
0
back

diskuze k tématu: kolik km se dá najet se škodou fabia?

category of topic classification: poradna, technické dotazy, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 02.06.2013 21:36, kolik km se dá najet se škodou fabia?
Dobrý den,mám škoda fabia combi 1.4 mpi r.v.2001
mám najeto 398000km škoda měla vždy pravidelný servis jen posledních 30tis.km ne . Dá se nějak potvrdit kolik s ní asi ještě najedu nebo se mám poohlížet po jiném autě děkuji.
respond
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Monday 03.06.2013 10:06, RE: kolik km se dá najet se škodou fabia?
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den,mám škoda fabia combi 1.4 mpi r.v.2001mám najeto 398000km škoda měla vždy pravidelný servis jen posledních 30tis.km ne . Dá se nějak potvrdit kolik s ní asi ještě najedu nebo se mám poohlížet po jiném autě děkuji.

Slušná porce km. Trochu jsem nepochopil to se servisem. Posledních 30 000 km nebyl žádný, nebo jen neautorizovaný? Jinak pokud je auto OK, projde technickou a nerozpadá se před očima, tak je zde několik možností: 1. dojezdit a při hrozbě vysoké investice (převodovka KO...) prodat na ND, 2. nechat v rodině na popojíždění nebo naučení a koupit něco novějšího, 3. prodat, ale předem počítat s tím, že částka bude spíš symbolická
respond
David V
number of posts2067
date of registration16.05.2007
Monday 03.06.2013 11:44, RE: kolik km se dá najet se škodou fabia?
Paul posted by:
Dobrý den,mám škoda fabia combi 1.4 mpi r.v.2001mám najeto 398000km škoda měla vždy pravidelný servis jen posledních 30tis.km ne . Dá se nějak potvrdit kolik s ní asi ještě najedu nebo se mám poohlížet po jiném autě děkuji.
Slušná porce km. Trochu jsem nepochopil to se servisem. Posledních 30 000 km nebyl žádný, nebo jen neautorizovaný? Jinak pokud je auto OK, projde technickou a nerozpadá se před očima, tak je zde několik možností: 1. dojezdit a při hrozbě vysoké investice (převodovka KO...) prodat na ND, 2. nechat v rodině na popojíždění nebo naučení a koupit něco novějšího, 3. prodat, ale předem počítat s tím, že částka bude spíš symbolická

Připojuji se k dotazu, co znamená posledních 30 tisíc bez servisu? Pokud se alespoň v motoru vyměnil olej, tak se až tolik dít nemusí a vše ostatní (filtry, brzdovka atp.) lze dohnat. Měření tlaků ve válci řekne, jak moc je motor utahaný, ale pokud nežere olej, vodu, nekucká a dobře se spouští, tak má slušné šance běžet dlouho. Na podvozek musí někdou kouknout, stejně jako na brzdy. To je základ a ostatní věci jsou jen pro pohodlí, if any.
Nemá smysl se snažit zbavit neprodejného auta, klidně bych ho nechal "dožít" ve svém vlastnictví.
respond
romanbor
number of posts1
date of registration03.06.2013
Monday 03.06.2013 19:33, re re
Zdravím odpovídám na vaše otázky servis byl naposledy před 30 tis.km ale olej se mění každých 10 tis.km .Podvozek je ve výborném stavu nic nebouchá neklepe.Auto startuje bez chyby a jede jak má a ani neškube i sám se tomu divím na škodovku dobrý .
respond
gottak
number of posts208
date of registration10.06.2010
Monday 03.06.2013 20:28, RE: kolik km se dá najet se škodou fabia?
Dobrý den,mám škoda fabia combi 1.4 mpi r.v.2001 mám najeto 398000km škoda měla vždy pravidelný servis jen posledních 30tis.km ne . Dá se nějak potvrdit kolik s ní asi ještě najedu nebo se mám poohlížet po jiném autě děkuji.

500 tkm to obvykle da, tyhle motory byly dost odolne, kdyz to nalitala Felda s 1.3 benalem, tak Fabka to da minimalne taky...
respond
number of posts
date of registration
Monday 22.07.2013 22:16, Re:
Dobrý den, nejprve bych Vám chtěl pogratulovat k takto vysokému nájezdu. Případné skryté závady by se již pravděpodobně projevily, a tak nevidím důvod, proč Vám Fabia neměla sloužit dále. Dopřával bych jí takový servis, na jaký byla "zvyklá". Tyto motory jsou spolehlivé, pouze je občas trápily problémy se vstřikovači. Na otázku, zda-li se máte ohlížet po jiném vozu, Vám nemohu odpovědět. Pokud Vám vůz slouží, je prakticky jedno, jestli s ním najedete ještě dalších několik tisíc kilometrů, nebo ho hned prodáte (pokud o případném prodeji uvažujete, cena se totiž prakticky nezmění).
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.