0
back

diskuze k tématu: diesel nebo benzin

category of topic classification: poradna, jaké palivo vybrat, automobilky, česká vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 31.07.2015 17:57, diesel nebo benzin
Dobry den, chtel bych se zeptat zda-li zvolit naftu nebo benzin.
V mem pripade by se jednalo o cca 4 roky starou Fabii 1.6 TDI za cca 150 000, najeto ma do 100 000. Plna servisni knizka zadni parkovaci senzory no je to nejaky lepsi paket.
Me pouziti: Do prace jezdim 17 km prakticky po dalnici. Jizda po meste jen obcas a kdyz uz je to po rovince - Frydek-Mistek a Ostrava. Pracuju Po-Pa takze tydne to je minimalne 170 km. Volbu benzinu nemam to bych videl az do budoucna jelikoz moje auto jeste jezdi.
Duvod proc to ted resim Fabie jde pryc z firmy takze byla garazovana pouzivana pouze na dlouhe vzdalenosti (400km).
Dekuji za odpoved
respond
kristian2
number of posts273
date of registration31.03.2015
Friday 31.07.2015 19:15, k
tak jestli jsem to dobře pochopil tak by šlo o odkub od firmi tudíž známá hystorie a pravidelná údržba což je sazka zkoro na jistotu.Na druhou stranu při vašem nájezdu diesel není idealní ale na fábii je ten motor výkonově naddimenzovaný takže by mohl něco vydržet. Za 150 000 jdou kopit i lepší auta ale tady hraje obrovské pro ta známá hystorie
respond
brin
number of posts727
date of registration28.03.2011
Friday 31.07.2015 20:23, Berte
Tu Fábii bych vzal. Jestli bude za dobrou cenu a doposud jezdila bez problémů, jděte do toho.
respond
stréc od piva
number of posts652
date of registration23.11.2007
Friday 31.07.2015 20:43, a
ano kupte ji
respond
number of posts
date of registration
Monday 03.08.2015 22:45, RE:
Dobrý den. Váš roční nájezd hovoří spíše pro benzínový motor, pokud ale máte potvrzenu servisní historii vybrané Fabie, měla by být dobrou volbou.
respond
Zdeny60
number of posts1248
date of registration08.09.2009
Tuesday 04.08.2015 10:01, RE: k
kristian2 posted by:
tak jestli jsem to dobře pochopil tak by šlo o odkub od firmi tudíž známá hystorie a pravidelná údržba což je sazka zkoro na jistotu.Na druhou stranu při vašem nájezdu diesel není idealní ale na fábii je ten motor výkonově naddimenzovaný takže by mohl něco vydržet. Za 150 000 jdou kopit i lepší auta ale tady hraje obrovské pro ta známá hystorie

Ty woe, řekni si vyjmenovaná lsova po "H" A pak se zamysli nad zbytkem pravopisu, to je strašný...
respond
Petr S
number of posts1250
date of registration28.11.2008
Tuesday 04.08.2015 13:55, RE: k
Zdeny60 posted by:
kristian2 posted by:
Ty woe, řekni si vyjmenovaná lsova po "H" A pak se zamysli nad zbytkem pravopisu, to je strašný...

Když známým vykradli auto, ve kterém jsem měl svůj batoh, tak pan policajt mezi ztracenými věcmi do protokolu zapsal to co jsem mu diktoval, mj. tryko a karymatka
respond
PetrT
number of posts1076
date of registration24.05.2009
Tuesday 04.08.2015 14:04, RE: k
Petr S posted by:
Zdeny60 posted by:
kristian2 posted by:
Když známým vykradli auto, ve kterém jsem měl svůj batoh, tak pan policajt mezi ztracenými věcmi do protokolu zapsal to co jsem mu diktoval, mj. tryko a karymatka

Hele já kolikrát taky napíšu totální blbost, potom na to čumim jak vejr jestli je to vůbec možný. I si kolikrát ověřuju jak daleko jsou ty písmena na klávesnici od sebe abych si to zdůvodnil :D
S tou hYstorií jsem se zrovna tady seknul nedávno, vím jak se to píše a stejně jsem to napsal 2x blbě. Holt výpadky.
Pokud jde o něco důležitého čtu to klidně i 3x ale na netu u fora na to někdy prdim.

respond
Petr S
number of posts1250
date of registration28.11.2008
Tuesday 04.08.2015 23:20, RE: k
PetrT posted by:
Petr S posted by:
Zdeny60 posted by:
kristian2 posted by:
Hele já kolikrát taky napíšu totální blbost, potom na to čumim jak vejr jestli je to vůbec možný. I si kolikrát ověřuju jak daleko jsou ty písmena na klávesnici od sebe abych si to zdůvodnil :D S tou hYstorií jsem se zrovna tady seknul nedávno, vím jak se to píše a stejně jsem to napsal 2x blbě. Holt výpadky.Pokud jde o něco důležitého čtu to klidně i 3x ale na netu u fora na to někdy prdim.

Ten policajt psal těch 6-8 řádků protokolu na klasickém psacím stroji asi 1h. Používal jen ukazováky a kadence stisků kláves byla asi 10 za minutu. Času bylo dost. Asi nikdy neviděl v TV něco od Bratři v triku, když napsal tryko.
respond

update
you watch this topic

stop watching this topic

similar vehicles on offer:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.