0
back

diskuze k tématu: Renault Megané 2.0Tce vs. konkurence

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, francouzská vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 19.05.2014 10:55, Renault Megané 2.0Tce vs. konkurence
Dobrý den,

již poměrně dlouhou dobu hledám náhradu za svůj současný vůz Opel Astra z roku 1999. Chtěl bych něco neokoukaného, ale zároveň nechci vůz s extrémně drahým servisem. Můj roční nájezd je někde mezi 15 000 - 20 000km často po dálnici do práce a zpět (70km/den), ale raději bych benzínové než naftové auto. Částku za vůz si představuji v rozmezí od 100 000 do 200 000kč. Jelikož jezdím sám maximálně ve dvou a mám rád svižnější jízdu, nebojím se 3 dveřové ani 5 dveřové karosérie s motorem kolem 100kw, ale spotřebu bych si představoval +- 8litrů na dálnici. Narazil jsem na inzerát na Renault Megané coupé. 2.0 Tce z roku 2009. Nikde jsem však nenašel recenzi na tento motor nebo zkušenosti majitelů. Doporučil by jste tuto motorizaci/auto? Nebo se mám raději porozhlédnout po konkurenci Astra 2.0T, Golf V GT, Ford Focus 2.0i a jiné?

Předem díky
Dominik
respond
number of posts
date of registration
Friday 23.05.2014 22:46, RE:
Dobrý den. Mégane s tímto motorem není příliš rozšířen, nicméně zkušenosti uživatelů ukazují, že je tato pohonná jednotka poměrně povedená. Na hodnocení spolehlivosti je zatím brzy. Velmi dobře Vás povozí také Ford Focus s benzínovým dvoulitrem, je také velmi spolehlivý a oproti Méganu má lepší jízdní vlastnosti a komunikativnější řízení.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.