Sunday 18.02.2007 08:25,
Megane
Osobně vlastním Megane Privilege Lux s motorem 1,9 dCi 88kW, pokuď někdo řekně že takovýhle auto je až moc drahý, tak ať se nejdřív podívá na stránky VW nebo Peugeotu, ty ceny jsou úpln ěnkde jinde než u Renaultu, nemluvím o tom že takhle vybavenou Octavii seženete jedině za jedno mega. Co se týká kvality auta, trochu to pokulhává, ale je to zase něčím vykoupeno. Nechat novou Octavii RS za zády je hezkej pohled. A to můžu říct že Škodovku mám rád. Co se týká brzd, tak jde pouze o zvyk, samozřejmně, že jsou hodně vostrý, ale auto který jede 240 je nějak sakra potřeba zastavit. Dneska mám auto 165 000 km a krom toho že zprevence budu měnit turbo mototu mě nic netrápilo a ani netrápí. Jasný, něco bylo, to že praskla žárovka, nebo že jsem měl kotouče brzd a olej, ale jinak jsem nezaznamenal žádnou větší poruchu, motoricky je auto dáběl.co se týká desingu, mám verzi z roku 2003 a můžu říct že tohle vypadá líp než nový model, starší typ má víc vlastností dravce. Každýmu doporučuji si nejdřív auto pořádně vyzkoušet a mít možnost v něm jezdit už skoro pět let a pak psát nějakou kritiku či recenzi, osobně bych si asi jiný auto znova nekoupil. Co víc dodat. Možná že Renault je fakt tvůrce automobilů
respond