0
back

diskuze k tématu: Renault Laguna II 1.8 16v 86 kW

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, francouzská vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 30.04.2014 09:51, Renault Laguna II 1.8 16v 86 kW
Dobrý den. Měl jsem již několik francouzských vozů (2x Megan a 1x Scénic) s 1,6 16v a byl jsem vždy spokojen. Teď mám možnost koupit benzínovou Lagunu II 1,8 16v z r. 2001. Zajímala by mě poruchovost a spotřeba.. Mám služební vůz a se svým ročně najedu kolem 5000 km, takže o dieselu vůbec neuvažuji.
respond
xtrox
number of posts233
date of registration01.11.2012
Friday 02.05.2014 08:20, RE: Renault Laguna II 1.8 16v 86 kW
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den. Měl jsem již několik francouzských vozů (2x Megan a 1x Scénic) s 1,6 16v a byl jsem vždy spokojen. Teď mám možnost koupit benzínovou Lagunu II 1,8 16v z r. 2001. Zajímala by mě poruchovost a spotřeba.. Mám služební vůz a se svým ročně najedu kolem 5000 km, takže o dieselu vůbec neuvažuji.

první roky dvojkové lafuny byly slabé na elektriku.
jestli lagunu ll, pak poslední rok před faceliftem nebo až po faceliftu
respond
number of posts
date of registration
Thursday 05.06.2014 12:52, re:
Dobrý den. Renault Laguna bohužel není zrovna synonymem spolehlivosti. Nejvíce ji trápí poruchová elektroinstalace - ovládání oken, zrcátek, palubní počítač nebo karty, jež laguna používá místo klíčku – to vše po letech často nefunguje. Nepříjemné jsou také hluk způsobující uvolněné tepelné štíty výfukového potrubí a servisní náklady zvyšují také poddim enzovaná spodní příčná ramena přední nápravy. Často se také bezdůvodně vybíjely akumulátory a nefungovalo tlačítko startování motoru. Benzínová osmnáctistovka je jedním z nejlepších motorů pro toto auto.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.