Charlie607 posted by:
Já mám taky 607 2,2HDi rok 2004, najeto 137tis km. Auto naprosto bez problému. Závady zatím jen nefunkční stahovačka pravého předního okna (opravná sada za 1000kč + 2hodinky práce - nesmysl s tím jezdit do Peugeotu jak píše pán v článku, to jsou vyhozené peníze, na stahovačce odchází jen plastové jezdce, v opravné sadě jsou kovové). Pak kroužek ABS na poloose - prasknul, v Peugeotu prý že vymění celou poloosu - kroužek stojí 220 kč, vymění každý autoservis. A pak jen měním co 15tis olej (Total Ineo ECS) a olej filtr - to přijde celkem na 1100kč, pak po 40tisících měním vzduchový a naftový filtr - opět jednoduché, netřeba jezdit do servisi, jednou ročně kabinový filtr + dezinfekce klimi - 500kč, po 120tis měním olej v převodovce (6st manuál, je ho tam 2,7litru) a jednou za dva roky servis klimi cca 1000kč. Spotřeba auta 7,5litru kombinovaný provoz, po dálnicích jezdím 130tkou na tempomat od 5,9 do 6,2 litru. Jinak do nafty přidávám VIF. Maximální spokojenost. Jediné co mi vadí je, že jsem po 70tis km totálně sešoupal kožený volant a řadící páku, jinak interiér bez vad.
Dobrý den, ohodnoťte prosím vaše auto blíže http://www.tipcars.com/#vlozit-zkusenost