Pepe posted by:
figo posted by:
máme 5008 3 roky 2,0 HDi, kupovaná nová, spolehlivost výborná, prostornost auta skvělá, zcela pravidelně vozí manželka sebe a 6 dětí do školky a školy. Vlastní děti máme 3, což byl hlavní důvod koupě tohoto vozu, moc aut, do nichž dáte 3 dětské autosedačky vedle sebe není, a s módou SUV ubývají... Nevýhody: dost hrozné zpracování, sám jezdím prémiovými německými vozy a srovnání je dost zoufalé, samozřejmě na odstávajíc lišty apod. auto nejezdí, na druhou stranu koberce z nichž lezly chlupy již při prvním luxování po koupi nového vozu u auta kde děti imrvére jedí rohlíky a další podobné věci fakt zamrzí. Dále má 5008 naprosto zoufalý infotainment. V rámci zachování duševního zdraví doporučuji nepřiplácet za navigaci spojenou s parkovací kamerou. Až budu mít chvíli času napíšu recenzi
V interiéru auta má být volant, šaltpáka, pedály a sedačky. Nějaký infotaimenty
Ale vážně...auto máme 5.rokem, při luxování žádný chlupy nelezou, žádný lišty nikde neplandaj, že by zpracování bylo hrozný? A jaký bylo na předváděcím autě? Lepší?Podle mě to auto z hlediska poměru cena/výkon dopadá velice dobře...
Ve vašem případě jde zřejmě nedostatek srovnání s jinými auty. Taky je mi bližší nekritický pohled na věc do které jsem dobrovolně dal svoje poctivě vydělané peníze, ale budiž dá se souhlasit s tvrzením že z hlediska poměru cena výkon auto vypadá dobře. Já ani netvrdím, že je to špatný vůz, na druhou stranu jestliže dávám k dobru osobní 3 leté zkušenosti, tak mám dvě možnosti. Za prvé papouškovat reklamní letáky a napsat to co od auta očekávate, jak píšete Vy, " volant, šaltpáka, pedály a sedačky" a nebo se podívat pravdě do očí, ápropos, oni ani ty sedačky nejsou moc na pochvalu. Přední jsou rozměrné a příjemné, ale druhá řada je vyloženě pro děti, sedačky malé, ploché, bez sebemenšího náznaku bočního vedení. Ano, můžete se do mě pustit, že je to přeci daň za úžasnou variabilitu, a že se do auta vejdou 3 autosedačky vedle sebe a že je to auto určené primárně pro rodiny s dětmi a jestli jsem si zkusil někdy sedačky u konkurence a atd., souhlasím, však jsem si jej přesně pro tyto vlastnosti koupil, ale vše o tom co jsem o těch sedačkách před chvílí napsal, je pravda a jde jenom o úhel pohledu. Při nekritickém pohledu na výhody druhé řady sedadel si pak v dobré víře koupí 5008 někdo, kdo chce v zadu vozit dospělé a spokojen nebude. Ale jinak nic ve zlým, hodně spokojených km.