Tuesday 07.01.2014 12:20,
Peugeout 407 sw 2.0 HDI-rada
Plánuji zakoupeni vozu peugeot 407 sw 2.0 HDI, cenově do 130 000kč. Prosím vás můžete mě poradit na co si mám dat pozor při zakoupeni auta - co by nemnělo chybět k vozu, mám na mysli třeba nějaký "pin kód" ke klíčkům, radiu atd. Pak taky technicky stav - Upřesním - myslím si, že tu na fóru jsou lide kteří znají 407-ku a mají s ní zkušenosti, dobré i pravděpodobně špatné, rád bych si od vás nechal poradit co se týče nejčastějších závad atd. Doposud jsem měl jenom benziňák, tak bohužel ani neumím rozeznat jestli je třeba Turbo ve špatném stavu nebo ne, myslím si že výši kouřivost dává znát, že se něco s turbem děje-je tomu tak? Dá se nějak poznat jestli rozvody už byli měněné nebo že je FAP ve špatném stavu? Dá se FAP demontovat pokud ano co to stoji a obnáší, nebo ho je lepši jenom vyčistit? Co stoji prověřeni VIN kódu, nebo dá se to nějak zjistit i zadara? Poslední otázka - která volba je lepší peugeot 407 sw 2 hdi r.v. od 2005, nebo opel zafira 1,9 cdti 88kw 7 mist r.v. od 2005??? Obě vozy se mně líbí u každého vidím nějaké plusy, ale co se tyče spolehlivosti, které auto je na tom lepe???Moc pěkně vám děkuji za odpovědí
respond