martas - redakcia TipCars posted by:
Mas vo vsetkom pravdu - nemozem nic, len suhlasit. 407, specialne vo verzi SW, je to to najlepsie francuzke auto ake som kedy soferoval. OK, Xantia Activa bola v skutku uzasna, Clio V6 je brutalny exot, ale charizmu (a v mnohych ohladoch ani kvalit) styristosedmicky nedosahuju. Dufam, ze ma nikto neobvini, ze zrovnavam Clio V6 so 407 SW 2,2... nezrovnavam ich ako konkurentov, ale ako podobne vynimocne auta z francuzskej produkcie. Mam skusenosti so 406 1.8 a rozdiel medzi tymito autami nie je ak...
Ano,mas pravdu Honda Accord Tourer je urcite praktickejsia ako 407 mal som ju pozicanu na zhruba 400 km dlhu cestu bola to 2,4 Executive,motor slapal jedna basen,spotreba nedostal som sa pod 10 l dokonca zadne dvere boli na elektriku v dialkovom ovladaci,ale teraz sa podrz,autoradio sa nedalo pocuvat v japonskom aute a suvixove radio ,nebol tam palubny pocitac a autom.klima bola dost agresivna tak ze moje rozhodnutie bolo jednoduche.Dnes som si zasoferoval na Mercedesi C-klasse limuzina 2,2 naftak a tak trochu som si povzdichol bol tam aj Wagon ale nie na predvadzacku.Spotreba priemer 6.5 l/100,tah ako slak este aj ta sestka zaberala,kufor podobny ako v SW-ku,ale na ceste sedel az pokoial do mna nezafukal dost silny bocny vietor.okamzite som sa krotil,v 407 SW sa mi to nestalo a to nedavno vial riadni vietor takze som na rozpakoch.Keby si sa mal rozhodnut teraz co bi si kupil Peugeota alebo Mecedes vcil porad.Ahoj,pozdravujem Ta