Ahoj, 407 má můj kamarád a je to pořád hezké a komfortní auto. Já mám 180cm a sednu za sebe pohodlně, to si musíš vyzkoušet. Jinak parádní sedan, komfortem deklasuje kdejaký koncernový vůz
Kombík jsem nezkoušel, možná má více místa na hlavou vzadu?
Kukni i na
- Peugeot 308 I gen., v benzínu si ověř, že nechrastí rozvody
- R. Megane III - měl jsem jej párkrát z půjčovny i s 1.6ben a 1.5 Dci a ten druhý, to je skvělý diesel. Nevím ale jak je to u něj s FAP filtry..
- VW Jetta - s tímhle autem jezdíme do Rakouska lyžovat, motor obyčejný benzín 1.6 MPI 74kw. Vzadu je luxusní posezení, dobře odhlučněné, motor nám stačí, jedeme na pohodu podle předpisů. Celkově mě tento vůz připadá komfortnější než klasický Golf hatchback. Řazení, pedály, řízení, brzdy patří na špici jako ve Focusu.
- F. Focus II 1.6 Duratec, raději facelift 2008+, jsou tam mnohem lepší sedačky. Tohle auto je velmi spolehlivé v benzínu, ale není tak dobře odhlučněné jako Golf, musíš vyzkoušet, ať nejsi zklamaný. Ostatní věci patří na špici v dané cenové relaci. Radost dělá podvozek, brzdy, řazení i řízení. Motor je nečekaně živý už od spodu a točí do 7200 bez reptání. Hatchback má kufr skoro 400l, ale jestli vozíš 4 dospělé lidi, asi bych bral kombík, má více místa i nad hlavou vzadu, opět vyzkoušej....
U Focusu II se určitě vyhni dieslu 1.6 TDCi, je to past na peněženku