0
back

diskuze k tématu: Odkup firemniho P308sw

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, francouzská vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 22.01.2014 19:34, Odkup firemniho P308sw
Dobrý den, od zaměstnavatele mám možnost odkoupit Peugeot 308sw 1.6hdi slabší verze r2010 za pěkné peníze.. Má najeto lehce přes 200tis, vím kdo s tím jezdí, pravidelný servis v autorizáku. Doteď žádný problém, mění se jen spotřební věci - žárovky, brzdy, olej. Zajímalo by mě jestli se po koupi mám připravit na nějaké velké výdaje anebo to tak zůstane dalších xtisíc km..?
respond
xtrox
number of posts233
date of registration01.11.2012
Monday 27.01.2014 11:02, RE: Odkup firemniho P308sw
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den, od zaměstnavatele mám možnost odkoupit Peugeot 308sw 1.6hdi slabší verze r2010 za pěkné peníze.. Má najeto lehce přes 200tis, vím kdo s tím jezdí, pravidelný servis v autorizáku. Doteď žádný problém, mění se jen spotřební věci - žárovky, brzdy, olej. Zajímalo by mě jestli se po koupi mám připravit na nějaké velké výdaje anebo to tak zůstane dalších xtisíc km..?

jestli znáte historii a stav, pak víte víc než všichni tady...
respond
stréc od piva
number of posts652
date of registration23.11.2007
Monday 27.01.2014 11:14, historie
200 000 km za 3 roky je celkem pěkná dávka a a jestli není po nehodě a jezdilo opravdu jen štreky (ideálně dálniční) a víte kdo s ním jezdil...tak proč jej nebrat? obzvláště jestli je za dobrou cenu.Pokud to stejné auto budete hledat v bazarech,nejenže to bude ruská ruleta (bourané,totální vrak,stočené km...atd) ale asi lepší a průhlednější než to firemní neseženete.
respond
number of posts
date of registration
Thursday 05.06.2014 15:49, re:
Dobrý den. Při takto vysokém nájezdu je vysoká pravděpodobnost, že bude v nejbližší době potřeba vyměnit například vstřikovače nebo jiné části systému Common-Rail. Já osobně bych Vám koupi tohoto vozu spíše nedoporučoval, jelikož základní výkonové verze příliš nevynikají životností. V Peugeot u 407 zpravidla nevydrží více než 150-200 tis. km.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.