Batcza posted by:
Ahoj,potřeboval bych poradit s výběrem auta pro mámu. K dispozici je max 150k. Auto bude využíváno max do dojezdové vzdálenosti 10 km od města a hlavně po městě. Ideálně bych viděl něco ve stylu Peugeot 107, Citroen malý, jednoduše v tomto stylu, na začce asi mnoho nezáleží. Ideálně nějaké mladší vozítko
Rozhdně benzín v nějaké nízké kubatuře asi. Všem děkuji za typy a názory!
Ahoj, za mě nejpříjemnější auto pro ženu je VW Polo 1.4 nebo VW GolfPlus 1.4. Vše jde lehce, auta nic nezlobí, parádní antikorzní ochrana, i náhradní díly jsou cenově ok. S motorem 1.4 seženeš i Fábii II, nebo Seat Ibiza, Fábie je vyšší, takže do města je příjemnější. ALE určitě se vyhni HTP motoru (VW Fox, Polo, Seat Ibiza, Škoda Fábie) - to je cesta pro GO za min 25000kč.
Možná bys přežil i Ford Fusion 1.25/1.4 - ale už nejde vše tak lehce jako u koncernu.
Moje mamka si zvykla týden jezdit i s Fordem Fiesta 2012, jen se hůře nastupuje a vystupuje
Fiesta má velmi příjemné motory jako Fusion 1.25/1.4, kterým toho moc vyčítat nejde.
Jinak co mě velmi mile překvapilo spotřebou je nový koncernový motor 1.0 MPI - najdeš ho v Citigo a Fábii III - spotřeba je opravdu dobrá i ve městě.
Když se podíváš na koncernový bazar
http://www.skodaplus.cz, tak Citigo je od 130tis.kč...