0
back

diskuze k tématu: Opel Corsa C - jak slouží po pěti letech provozu?

category of topic classification: německá vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 21.04.2008 00:15,
Mně by ta převodovka asi moc neseděla, raději bych klasiku, ale když zase člověk jezdí 70% město tak budiž.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 21.04.2008 07:48,
pro mne by asi tenkrát v době koupě byla lepší volba Fabia combi, za stejnou cenu kombík, nicméně měli jsem i Corsu II. generace, během 5 ti let manželka najela skoro 180000 km a auto drželo, de facto kromě provozních kapalin a dílů běžného opotřebení nebylo třeba nic měnit, opravovat....
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 21.04.2008 08:10, moc pěkně napsáno!
Velká chvála pisateli! Mně se to opravdu moc líbilo. Vím vše, co by mně asi tak při zájmu o takové auto zajímalo.

Díky!
Vondra
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 21.04.2008 08:54,
Připojuji se s oceněním příspěvku. Napsal jste to opravdu velice dobře. Stejně jako v předchozím komentáři bych preferoval manuální převodovku. Prostě ze zvyku...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 21.04.2008 09:35, Corsa
Ta přístrojovka je taková šeredná
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 21.04.2008 10:26, Cosrsa VS Punto
I ja resil vyber Fabia/Corsa/Punto. Nakonec rozhodla tez cena ojetiny a vybava. Corsy byli lehce drazsi a vetsinou jen 1,0 3valce. Malo kdy k sehnani levna 1.2 na bazaru. A pak se naskytla sance koupit Punto ve spickovem stavu s dobrou vybavou. Ale dodnes vim, ze ani s Corskou ani s Puntem bych chybu neudelal. Jen bych priste volil u Punta silnejsi 1.2 16V holt 80 koni pojede lepe jak 60 v 8V :(
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 21.04.2008 15:08, Tom V
Měl jsem čtyři roky Corsu 1,2 16V. Jezdil jsem krátce i s fabií 1.2 HTTP (s novým modelem). Podle mého mínění je motor v Opelu podstatně živější.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 21.04.2008 16:05, Zkušenosti
Tuto Corsu jsme měli doma, 1,2 16V, rok 2001. Najel jsem s ní moc kilometrů a můžu potvrdit přesně to, co tvrdí pisatel. Na naší za celou dobu (Najteto cca 70.000 všude možně) neodešlo vůbec nic. To auto se skutečně povedlo. O jeho nástupci kterého máme teď už se to bohužel říct moc nedá :(
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 21.04.2008 17:55, RE: bez předmětu
anonym posted by:
pro mne by asi tenkrát v době koupě byla lepší volba Fabia combi, za stejnou cenu kombík, nicméně měli jsem i Corsu II. generace, během 5 ti let manželka najela skoro 180000 km a auto drželo, de facto kromě provozních kapalin a dílů běžného opotřebení nebylo třeba nic měnit, opravovat....
to vychzi 36t km za rok. Slusne...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 21.04.2008 19:55, RE: Tom V
anonym posted by:
Měl jsem čtyři roky Corsu 1,2 16V. Jezdil jsem krátce i s fabií 1.2 HTTP (s novým modelem). Podle mého mínění je motor v Opelu podstatně živější.
Oproti Fabii 1.2 je podstatně živější i Corsa s litrovým motorem.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 21.04.2008 20:19, RE: Zkušenosti
anonym posted by:
Tuto Corsu jsme měli doma, 1,2 16V, rok 2001. Najel jsem s ní moc kilometrů a můžu potvrdit přesně to, co tvrdí pisatel. Na naší za celou dobu (Najteto cca 70.000 všude možně) neodešlo vůbec nic. To auto se skutečně povedlo. O jeho nástupci kterého máme teď už se to bohužel říct moc nedá :(
Souhlasím s tím co píšete, Corsa C je nedoceňěné auto, proti Corse B je její posun ve všech ohledech mnohem lepší, jen škoda že proti Béčku nedostala výraznější design!

zigi
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 14.08.2008 13:31, OPEL CORSA 1,2 EASYTRONIC
Máme doma CORSU1,2 EASYTRONIC. Autu odešel akorát zadní část výfuku po 6-ti letech. Jezdí svižně, bezvadně si samo řadí a je z něho prima výhled do všech stran. Má hodně prostoru na předních sedačkách, protože mám kolem 190 cm a pohoda. Jezdil jsem i s FABII 1,4 a ta víc poskakuje a má větší spotřebu včetně malé základní výbavy. Místa je tam stejně. Má ji ale každý tele.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.