0
back

diskuze k tématu: Auto za 40 - 50 tis. Kč s nízkými provozními náklady?

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, německá vozidla, francouzská vozidla, typ vozidla, osobní
Hurikan
number of posts50
date of registration25.06.2013
Sunday 07.07.2013 22:27, Pro pepe ucitele narodu
tak tobě staci ze umiš česky a dokonce máš i za to bonus?!No to by jednoho polozilo.Ja se nechci tady chvastat ale ja umim vic věci.Možna čestina neni má silná stránka ale že bych neuměl nic jineho...Tak pravda jsou lide kteri umi jen jednu věc jako třeba pepe ale jsou taky normalni chybujici smrtelnici jako treba ja a těm zbyl cas se naucit i neco jineho jak to nazval pepe-bonus a tech mam stovky.Holt kazdy nemuze být šikovný na vicero věcí...dobrou mile dite.
respond
Pepe
number of posts1136
date of registration09.05.2007
Monday 08.07.2013 12:11, RE: Pro pepe ucitele narodu
Hurikan posted by:
tak tobě staci ze umiš česky a dokonce máš i za to bonus?!No to by jednoho polozilo.Ja se nechci tady chvastat ale ja umim vic věci.Možna čestina neni má silná stránka ale že bych neuměl nic jineho...Tak pravda jsou lide kteri umi jen jednu věc jako třeba pepe ale jsou taky normalni chybujici smrtelnici jako treba ja a těm zbyl cas se naucit i neco jineho jak to nazval pepe-bonus a tech mam stovky.Holt kazdy nemuze být šikovný na vicero věcí...dobrou mile dite.

Hmm, velkej kluk. Myslel jsem, že neumíš jen psát, ty máš problém i se čtením . Zas něco napiš, bude prdel. Já ani nechci vědět, co všechno umíš, když máš problém s učivem základní školy. Klidně si ale hoň triko třeba i na můj účet, to dám. Vidím, že gramotnost je problém i v dnešní době - dřív to ale byla výsada jisté menšiny...
respond
number of posts
date of registration
Monday 19.08.2013 22:40, Re:
Dobrý den. Pro Vaši potřebu se hodí několik aut z Vaše výběru. Škoda Octavia s motorem TDI nebo Ford Focus s benzínovou šestnáctistovkou jsou podle mého názoru auta, na které byste se měl nejvíce zaměřit. Ve své dotazu uvádíte, že hledáte vůz střední třídy. V tom případě by Vám mohl udělat dobrou službu i Citroen Xantia s dieselem HDi nebo Ford Mondeo s benzínovým motorem, případně přestavěný na pohon na LPG.
respond
1 2

update
you watch this topic

stop watching this topic

similar vehicles on offer:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.