0
back

diskuze k tématu: porucha otáčkoměru Opel Zafira

category of topic classification: poradna, technické dotazy, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 29.11.2014 16:32, porucha otáčkoměru Opel Zafira
Někdy mi blbne otáčkoměr někdy jde a někdy ně když nejde tak auto jede pomaleji pak se spamatuje otáčkoměr a auto se rozjede nevíte čím by to mohlo být. mám Opel Zafira rv- 2001, 2dti 16v, 74kw děkuji

vozidlo: Opel Zafira 2 DTI 16V
rok výroby: 2001
palivo: nafta
výkon v kW: 74
kód motoru: Y20DTH

popis závady: blbne mi otáčkoměr. stává se že mi neukazuje rychlost a auto jede pomaleji a otáčkoměr začne fungovat a auto se rozjede nevíte čím to je děkuji

kód chyby určené na diagnostice: -

typ diagnostického přístroje: -

kroky učiněné pro odstranění chyby + následky: -
respond
Paul
number of posts773
date of registration07.11.2008
Monday 01.12.2014 08:15, RE: porucha otáčkoměru. Někdy mi blbne otáčkoměr někdy jde a někdy ně když nejde tak auto jede pomaleji pak se spamatuje otáčkoměr a auto se rozjede nevíte čím by to mohlo být. mám Opel Zafira rv- 2001, 2dti 16v, 74kw děkuji
nepřihlášený uživatel posted by:
vozidlo: Opel Zafira 2 DTI 16Vrok výroby: 2001palivo: naftavýkon v kW: 74kód motoru: Y20DTHpopis závady: blbne mi otáčkoměr. stává se že mi neukazuje rychlost a auto jede pomaleji a otáčkoměr začne fungovat a auto se rozjede nevíte čím to je děkujikód chyby určené na diagnostice: -typ diagnostického přístroje: -kroky učiněné pro odstranění chyby + následky: -

Důkladná kontrola kabeláže je základ, diagnostikou se taky nic nezkazí. Doporučuji vyhledat šikovného mechoše, co tyto Opely zná. Je to poměrně častá závada, kamarád to u Vectry řešil taky a měl prodřený kabel a jak bylo vlhko, blblo to.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.