Ivoss posted by:
Špatné tlumiče, prasklá pružina a vyklepané uložení předního ramene, to vše při 75-110 tkm? No nevím, vypadá to spíš na 180-250tkm....
Jinak zarezlé odvzdušňováky na zadku to je klasika, to jsem měl taky a to bylo auto rok předtím v autoriz. servisu na výměně brzdovky....
Ty věci odešly až po 3-letém provozu na našich cestách, neboť nejezdím jen po dálnicích a silnicích 1. třídy. Když jsem auto koupil, bylo neuěřitelně tiché, ale ty naše tankodromy mu hold daly zabrat. Navíc Vectry jsou známé poddimenzováním uložení předních i zadních náprav a klima ještě k tomu přidá nějakých svých 30 kilo, takže mě to zas tak nepřekvapilo. Ten můj udávaný kilometrový proběh nebude mimo mísu, protože 200 kkm to by se projevilo na více věcech než 1 silentbloku. A s těma tlumičem a pružinou by 75% řidičské populace jezdilo normálně dál, ruku na srdce, kdo u nás cpe prachy do ojetýho auta, který slouží. Protože tady je trend auto zhuntovat a pak ho prodat a nejlépe kupujícího ošidit. Nehledě k tomu, že jen trouba by stahoval u 8-mi letýho auta tacho, aby se dostal z 200 kkm na necelých 80 kkm. Ale tohle tady nevyřešíme.