0
back

diskuze k tématu: Studentské auto za 60000

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, automobilky, česká vozidla, německá vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Monday 06.04.2015 13:37, Studentské auto za 60000
Dobrý den,
chtěl bych se poradit o koupí auta. Chtěl bych si koupit auto na každodenní ježdění do školy a čas od času i na cesty delší 100 km+. Chci aby byl provoz, povinné ručení a servis levný, ale zase na druhou stranu aby to alespoň trošku jelo a aby to byl hatchback, nebo liftback (možná by mohl být i sedan).
Co se týče aut tak jsem se díval zezačátku po naftě Opla Astry G 1.7 DTI, nebo po Fordu Focus 1 1.8 tdci. Nedávno jsem začal uvažovat i o pohonu na LPG, v takovém případě jsem přemýšlel nad Škodou Octavia 1 1.6 74kw, Opel Astra G 1.4 16v 66kw, nebo1.6 16v 74 kw, popřípadě bych šel i do jiného modelu, který by měl okolo 70 kW.

Děkuju za pomoc.
respond
number of posts
date of registration
Friday 10.04.2015 23:54, RE:
Dobrý den. Vzhledem k ropočtu a ročnímu nájezdu doporučujï vůz s benzínovým motorem. Dobrou volbou bude například Ford Focus. Ne nadarmo se o něm říká, že má nejlepší podvozek ve své třídě, navíc je velmi spolehlivý a Ford má jedny z nejnižších cen náhradních dílů a servisních prací. Šestnáctistovka je sázkou na jistotu, z benzínů ale nezklame žádný. Velmi dobrý poměr cena/výkon má také Opel Astra s rovněž velmi dobrou šestnáctistovkou.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.