0
back

diskuze k tématu: Auto pro začátečníka

category of topic classification: poradna, jaké auto koupit, jaké palivo vybrat, jaký typ motoru vybrat, automobilky, německá vozidla, typ vozidla, osobní
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 20.03.2013 21:35, Auto pro začátečníka
Zdravím mám dotaz na auto pro začínajícího řidiče(právě dostudovaný čerstvý řidičák).Rozpočet je bohužel nízký
Mám nabídku na Opel Astra rok 1996 (motor 1,6 55 kw benzín)Mohl bych se zeptat na spotřebu :) Nechtěl bych rvát více jak 7 L/100 :) díky
respond
jebal
number of posts4
date of registration18.03.2013
Sunday 24.03.2013 08:34, RE: Auto pro začátečníka
nepřihlášený uživatel posted by:
Zdravím mám dotaz na auto pro začínajícího řidiče(právě dostudovaný čerstvý řidičák).Rozpočet je bohužel nízkýMám nabídku na Opel Astra rok 1996 (motor 1,6 55 kw benzín)Mohl bych se zeptat na spotřebu :) Nechtěl bych rvát více jak 7 L/100 :) díky

Opel nebrat.....věčný problem se vším......osobně bych doporučil Fiat punto s motorem 1.2 8v........ punto ll.....od roku 2000-2007 cca pokud máš vic peněz rak pak grande punto......levné dily.....nic se nekazí .....pozor snad jen na eletricke servo....ale oprava do 3OOOkč.......auto je zde v odborné recenzi ....spotřeba do 6 litrů v zime v letě se dá jezdit za 5 l......opla nikdy a žadny model.....drahe a špatné prohloupíš....věř mi ! pokud ale toužíš po silnějším a větším autě asi bych volil 1.6ku od forda
respond
rx343
number of posts31
date of registration18.02.2013
Sunday 24.03.2013 11:44, taky řešim
tohle tedka taky řešim ale už jsem dostal hodně navrhu od lidi z ruzných for a byl mi doporučen Ford focus mk1 1,6 16v 74kw a asi ho budu kupovat.spotřeba do 7l super jizdni vlastnosti ten podvozek je v tom autě prostě prý zabava což mi řeklo už dost lidi na to aby to nebyla pravda. da se koupit i za 25 000 ale ty lepší kousky tak 35 000 a víc.jinak taky velka vyhoda ve vybavě narozdil od konkurentu ma v zakladu klimatizaci,el okna atd...
respond
number of posts
date of registration
Friday 19.04.2013 18:13, Re:
Dobrý den. Při běžném stylu jízdy se do 7 l/100 km vlezete. Spíše si dejte pozor na vysokou spotřebu oleje u těchto motorů. Pravidelně kontrolujte jeho hladinu, jinak byste jej mohl zadřít.
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.