tetur posted by:
Ještě, že dnes už to takhle nefunguje! Co jsem si pročítal staré diskuze, tak očividně to byla hrůza. Naštěstí jsem likvidoval své vozidlo poprvé až loňský rok (do té doby vždy auto prodal). A řeknu Vám, byl jsem spokojen. To víte, dnes je jich tolik, že se předhání, aby byli lepší než ti druzí. A hlavně dnes už by to podle mě mělo být jako s jakoukoli jinou službou! Máte svého holiče, u kterého máte jistotu, že Vás ostříhá přesně podle Vašich představ. Ženský maj kosmetičky a kadeřnice atd... A stejně tak, by to mělo být i se servisem aut a likvidacema. Já jsem několit let jezdil na jedno autovrakoviště ekologicka-likvidace-vozidla.cz kvůli servisu (vždy tam měli potřebný díly a levněji a nikdy jsem si nemohl stěžovat). A když jsem chtěl likvidovat, tak jsem šel zase k nim a byl jsem zvědavý. A zase perfektní služby. Nic po mě nechtěli, na odvozu jsme se domluvili jak mě se to hodilo a více méně za mě všechno vyřídili. Doporučuju.
To já likvidoval auto milulý týden. obvolal jsem 4 vrakoviště. Slibovali až 2000,- za vrak.
Tak jsem nechal auto odtahnout. Byla s nima domluva jak s idiotama. Auto odvezli místo v 10h dopoledne v půl osmý večer..
Pro papíry jsem se domluvil že si zajedu za dva dny. Prijel jsem tam, že chci potvrzení o likvidaci a peníze. Auto vážilo asi 1350 kg, tak jsem chtěl 1500. Začali se neskutečně vykrucovat, at jim podepíšu ten formulář atd., že peníze nemaj, že je má šéf a ten že tam neni a nebude.. prostě ksindl. Pak mi ještě začal ten cucák tykat, tak jsem řekl, že si auto odtáhnu jinam, kde mi peníze daj, tak pochopil, že to vidím vážně, tak za mnou přiběhl s tisícovkou a hrozně u toho nadával.
Oni pláčou nechtěj platit, ale železo je 6 Kč/kg, v autě je pár kg hliníku a trochu mědi. Takže vy jim dáte reálně cca 6-7000,- Kč
Byl jsem nasranej a znechucenej, jsou to stejný ksindly jako bazarníci..