Kolega zo Slovenska posted by:
Ešte, som rád že ťa moje príspevky tak nasierali. Bye! Dúfam že ťa vždy budú.
Tak už jsem se teda podepsal. K čemu ti to je? Poznáváš mě? Asi ne, co? Člověk pod nickem A4 má myslím Audi A4 2.5 TDI. Tímto ho zdravím!!! Já mám Passata, ale nick Passat nemám, ten není můj.
Rozporuješ moje tvrzení, tak koukej: Píšeš, že se těšíš až si koupíš P 11 nebo P 12. Proč???????? Když píšeš že si necháváš svoji P 10 protože ti "dlho verne slúži". ???????????
Jinak mého nedávno získaného Passata V6 4motion z r. 2002 do kapsy teda nestrčíš. Promiň.
Před tím jsem měl model domácí automobilky, byl bez závad. Jo, termostat odešel, dokonce 2x, to jo.
Jinak - nevšiml jsem si, že už jsi psal, v čem jezdíš. V jedné diskuzi tady na TipCars se tě kdosi ptal a ty jsi mu neodpověděl.
Já myslím že kdybys prachy měl tak by sis dávno koupil P 11 (asi GT). To má ještě nadčasovější techniku ne?
Nebo že by sis chtěl nechat tu už nyní 15 let starou P 10 až do smrti a pořád bude nadčasová? Jako že sedíš na penězích a novější auto chtít kupovat nebudeš, P 10 je asi nadčasovejší než P 11, aha.
Navíc tvůj dovětek o tom, že se budu rozčilovat dál nad tvými urážkami (že v to doufáš) je mimo mísu, ty už mě fakt naštvat nemůžeš. Píšu ti to v prvním příspěvku. " To ti až teraz došlo" ?
Neplýtvej zde časem, běž si vydělávat na P 11, já si jdu poslechnout naši hymnu, právě jsme porazili Finy.
Kup si aspoň to GT aby až tě potkám na Slovensku, tak abys mi stál aspoň za to, že se mi bude chtít ti ujet.
Jinak ten Passat je absolutně bez závad, znám ho od novoty, jezdil s ním můj otec, mám ho po něm. A až se pokazí, zaplatím to. Neboj. Měj se, jdu , nemám zájem rozpoutávat zde flamewar, je to o ničem, nechci snižovat kvalitu tohohle webu. Piš si co chceš, už nereaguju, zase jsi mě nezklamal, věděl jsem, že se ozveš. Jak se to jenom řekne...."potrefená husa vždy zagaga" ? Pa.