Monday 29.06.2009 15:51,
mmoj nazor
recenzia ako - skoro vzdy o nicom, takze mi neda nereagovat, kedze som toto auticko pouzival, motor ten isty, ale nie automat a aj v tom pripade to ma dynamiku skody 120, kto vie, da sa s tym svizne jazdit, tak do dvoch, viac ludi nie je problem vyjst aj strmsi kopec, len treba rozbeh - co som zazil, ze kazdy nevie, takze sa vystupilo a kopec sliapal :D:D ... preto odporucam vacsi motor a v automate duplom, podvozok mi pride ako vynikajuci, pohodlny a zaroven bezpecny, ostry prejazd zakruty nie je problem, nenaklana sa, az na posilnovac, ktory nebol podla mojho gusta a viac mi pride ako "zozenstely", je to male a sikovne auto a ako jediny problem (okrem maleho motora) by som bral hlucnost, otapetovanie je fakt biedne, pocut podvozok, motor, aj vietor - co suvisi asi s rokom vzniku, pri tom, ktore som jazdil boli aj 4 aibagy, takze bezpecnost, no neviem, vraj po facelifte vylepsili aj klietku - beriery ... antikoroznu ochranu na rozdiel do recenzenta by som tak nechvalil - je to lepsie ako u starsich modeloch, ale podvozok mi nepride ako "bomba" chraneny, no a na zaver k nahradnym dielom, tie su fakt predrazene - v autorizovanom servise, inde neviem (mala nehoda, riesena poistka)
respond