Expi posted by:
Moc pěkně a věcně napsaná recenze. Líbí se mi také přístup a uvážlivost při vybírání auta. Škoda jen toho příšerného místního servisu. Pokud není v blízkosti jiný autorizovaný servis, je možné využít služeb jiného, neznačkového, avšak registrovaného servisu. Osobní zkušenost s tím sice nemám, ale tato rada zazněla v pořadu Autosalon, dne 20.3.2010 - 12. díl. http://www.autosalontv.cz/
Nedá mi to a neodpustím si štiplavou poznámku směrem k redakci TipCarsu. V lednu 2010, myslím, že 11., nebo 12....
tak tady mohu částečně posloužit informací, neb jsem článek taky četl, tak jsem ho přeposlal svému švagrovi, který dělá jakéhosi manažera u mercedesu na Chodově.Ten promtně prokádroval zmíněného dílera v Ostravě s výsledkem, že ve firmě nikdo o zmiňovaném případu nic neví, dokonce údajně ani žádný GL 420cdi nikdy neprodali, jen 320cdi a ten je prý v záruce, tudíž by se to řešilo zárukou. Pokoušeli se kontaktovat i pisatele té recenze, ale nikdo se jim zpět neozval.Tak požádali redakci o ztažení recenze, neboť je podle nich nevěrohodá a nepravdivá. Výsledek všichni známe, jen nevíme, jaká je pravda, může to být snaha očernit zmíněného dílera, kdo ví...