Stejskal Jarda posted by:
Jo jako, ja bych se vas chtel zeptat, kdy dodate nake nove fotky do toho vaseho fotoalba ze jo. Nejlepe v nake minisukynce, je preci leto ze jo. Jinak k veci, ja si mislim jako, ze kdys sestivalec tak jedine vod BMW ze jo, ty japonce moc nemusim jako. Jo, rad bych vedel, jak jsou u tohodlenc nissanu dobri automati, jesli se kurvi nebo jsou spolehlivy. Za odpoved predem dekuju ze jo.
Milý "že jo"!
Není zač.
Fotky jsem NEdávno "aktualizovala" (další prozatím NEchystám - měla bych?); minisukénky v tomhle tisíciletí již moc NEnosím - je mi líto; "6ti" od bmw je VÝBORNÁ "idea" - tento "6ti" ale VŮBEC NEní špatný (naopak je VÝBORNÝ - v reálu trochu něco jako můj BrumloMOTOR - NEnapadný, v provozu však skoro "vynikající"); já japonské "vozy-DVD/HDD-tv-atd." narozdíl od vás tedy "mohu" - a to BEZ problémů; co dělají NISSANí automati NEtuším (vašemu dotazu NErozumím ... a ani slovník mi NEpomáhá), ale "tipuji" že SPOLEHLIVÉ jako zbytek auta by mohly být (já si svůj JAPONSKÝ automat s "6ti" k "6ti" NEmohu vynachválit ... a km za sebou "za chvíli" máme jako tento postarší Nissan..); jak jsem hned ÚVODem říkala: "NEní zač!" ,-)
Pěkný den (i s postarším NISSANem MAXIMA by MOHL být .-)