tomas.kaderabek.12FB posted by:
tomaskrtek posted by:
nepřihlášený uživatel posted by:
Dobrý den mám prosbu koupily jsme auto Nissan almera n16 1.5 16kw kde máme vadu na bezpečnostních pásech : nenavíjí se .. a to nás tak trochu štve chtěl bych se zeptat ( poprosit ) zda-li by jste byl ochoten mi poslal demontáž a popis činnosti hledal jsem na netu a nemohu to najít děkuji za odpověd Kadeřábek ;)
pane bože, je možný že ještě existuje někdo tak naivní? začneme od začátku-auto bylo bourané. vzhledem k tomu že je vybaveno pyropatronami které při nehodě napnou pás, tyto se aktivovaly a pásy přitáhly jak měly. ´´opravář´´ zřejmě vyměnil či spíše zaslepil airbagy ale na pásy se vybodnul. možná ještě odpojil kontrolku na přístrojovce. pak přišel jouda a auto koupil, jako správná ovce, určitě nebourané. pásy se nenavíjejí a navíjet nebudou. musí se koupit nové. cca 10.000,-+20.000 jednotka bagů+? za x airbagů. hodně štěstí
Dobrý den já děkuji za komentář a chci na něj reagovat tím že : auto nikdy nebylo bourané auto bylo po starém pánovi který se ho nerad zbavoval a vše je zdokumentováno jak opravy apod. věci tak i to že nebylo bourané airbegy jsou na svém místě originální nissan jen pásy nás neposlouchají proto jsem se chtěl do nich podívat ..... děkuji ;)
to říkám, ovce, auto je jednoznačně po důchodci, nikdy nebourané, voňavka paní, to jezdilo jen na hřbitov a do kauflandu. a ty pásy-to je náhoda, to určitě nic nebude, nějaká maličkost, já vám dám zadarmo poklice a dva stromečky a je to, žejo. absolutně nepravděpodobné že by to udělaly oba pásy najednou, jen tak. a pokud jsou vybavené pyrotechnickými předpínači tak se je proboha ani nesnažte otevřít nebo vám bouchnou do xichtu!. zajeďte si do autorizáku ať vám udělají diagnostiku, stojí to pětikilo a hned víte na čem jste. a myslím že se budete hodně divit.