Adanaja posted by:
Tak asi z toho nic nebude
prohlížela jsem ted detailněji fotky a nezdá se mi ten levej prední blatník na tom lemu a možná malinko tuknutý dveře,asi to bylo bouraný a někdo to špatně udělal
škoda že tu nemůžu poslat někomu ty fotky,odborník jistě pozná,já tak udělat Latte Machiato
Uplně mě to nahlodalo,nevim ted jestli teda to stojí jet kvuli němu 100km jestli to bylo bouraný.
Hledat dokonalé auto 13 let staré je, jak hledat jehlu v kupce sena. Nechci tím říct, že by se měly oči mhouřit při všem možném, ale přestříkaný blatník a dveře nemusí znamenat zásek sloupu pouličního osvětlení hluboko do podlahy. Může jít jen o odřeninu nebo promáčklinu ze špatného parkování a není nic jednoduššího, než vznést dotaz, pokud se bude prodejce kroutit a vymlouvat, tak bych teprve od koupě definitivně ustoupil. Pokud existují fotografie před opravou, tak lze zvážit, jestli má cenu koupit tohle nebo čekat na jinou past. Jediný problém u těchto vozů je, že jsou náchylné na rezavění, takže pokud se musely karosářské díly měnit, tak to brzo začne "kvést". Pokud se přestříkají původní, tak si myslím, že to ještě lze snést.
No a pokud se dá rozšířit zorné pole, tak bych zařadil ještě Primeru tuším P11. Ta bude za podobné peníze v obdobé kvalitě a spolehlivosti. O těchto autech tady informace jsou, stačí zadat do vyhledávače.