0
back

diskuze k tématu: Nabídka letních pneu pro osobní automobily na rok 2006

category of topic classification:
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 26.04.2006 10:30, pneu
Jednině Bridgestone. Nejlepší pneu za nejlepší ceny. Cokoliv, jen né Barum. A Michelin za ty ceny... jízdní vlastnosti jsou o ničem, to si kupují jen laici a ti co si to nechají nanutit v pneuservise.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 26.04.2006 11:07, RE: pneu
Ivoss posted by:
Jednině Bridgestone. Nejlepší pneu za nejlepší ceny. Cokoliv, jen né Barum. A Michelin za ty ceny... jízdní vlastnosti jsou o ničem, to si kupují jen laici a ti co si to nechají nanutit v pneuservise.
alebo Firestone, co je spanielska firma, ktora vyraba bridgestony v licencii....
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 26.04.2006 12:46, RE: pneu
Ivoss posted by:
Osobne jezdim Pirelli P6000 a naprosta spokojenost. Jezdil jsem i na Barum Bravuris a nebyly zas tak spatne - nizka cena, maly valivy odpor (dobra spotreba), akorat nejsou moc dobre na vykonnejsi auta. Ale pro ty slabsi - proc ne?
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 26.04.2006 17:39, RE: pneu
Ivoss posted by:
Áááá znalec.... Na první dodávce (nová r.v. 1998, nyní najeto 240.000 km) jsem vyzkoušel převážně osobně několik značek. Další zřejmě nebudu měnit dlouho, současné Michelin Agilis 81 jsou po cca 50 t.km (kdy např. s Matadorem, Barumem i Klebrem byl ámen) na nějakých 50 -60 %. Na 2 dalších dodávkách podobně. Podobně na té nejnověší - 47.000, Continentaly tak 60%. U všech aut vždy přezouváno na zimu (km odečteny). Na osobácích je to podobné - Michelin energy na P306 Bk (kupován nový 2001, nyní najeto 105 tis) stále originál. Teprve druhou sezonu se na auto dostaly zimní gumy. Takže ono se občas vyplatí koupit lepší pneu - nebo že bych tomu nerozuměl? Na pickupu jsem olítal Barumy za 40 tkm...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 27.04.2006 18:08, RE: pneu
Pepe posted by:
Áááá znalec.... Na první dodávce (nová r.v. 1998, nyní najeto 240.000 km) jsem vyzkoušel převážně osobně několik značek. Další zřejmě nebudu měnit dlouho, současné Michelin Agilis 81 jsou po cca 50 t.km (kdy např. s Matadorem, Barumem i Klebrem byl ámen) na nějakých 50 -60 %. Na 2 dalších dodávkách podobně. Podobně na té nejnověší - 47.000, Continentaly tak 60%. U všech aut vždy přezouváno na zimu (km odečteny). Na osobácích je to podobné - Michelin energy na P306 Bk (kupován nový 2001, nyní naj...
Ty micheliny energy jsem taky vyfasoval když jsem kupoval nový auto.Nejhorší gumy jaký jsem kdy měl.V zatáčkách vůbec auto nedrželi.Po 2 tis. km jsem je střelil v pneuservisu (za 900,-kus).Prostě předražený šmejdy.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Friday 28.04.2006 13:44, RE: pneu
Roňouch posted by:
Ty micheliny energy jsem taky vyfasoval když jsem kupoval nový auto.Nejhorší gumy jaký jsem kdy měl.V zatáčkách vůbec auto nedrželi.Po 2 tis. km jsem je střelil v pneuservisu (za 900,-kus).Prostě předražený šmejdy.
Taky dobrý. Porovnával jsem poměr výkon km/cena. Rozhodně nepořizuju na služební auta pneu kvůli tomu, aby zaměstnanci nohli závodit a řezat zatáčky. A jaký gumy tam teda máš? Podívej se na F1, jestli jezdí na novejch gumách. Uvidíš, že jezdí na mírně jetých. Asi ale ne kvůli spořivosti, že. A ještě něco. Gumy ...... nedržely. Shoda podmětu a přísudku, tak 3. tř. základky. P.S. Netahám si triko, že kupuju drahý gumy, byly na autech v prvomontáži. Jen chci říct, že občas se vyplatí a je jedno, jestli Bridgest/Firest, Michelin, Continental atd. Pa
respond

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.