0
back

diskuze k tématu: Mytí vozidel má mnoho možností

category of topic classification:
anonymous
number of posts-
date of registration-
Saturday 03.09.2011 12:45, Seznam myček Car-lite
Máte někdo informace o tom, kde ve vašem městě myjí auta kartáčema šetrnýma k laku? Např. v Brně se to dělá v podzemních garážích IBC, mělo by to být prakticky totožné s ručním mytím. údajně tyto myčky také provozují benzínové stanice Slovnaft.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Sunday 04.09.2011 12:16, pouze jedna možnost
pro mé auto připadá pouze jediná možnost - ruční mytí. Auto za celých 10let nebylo v automatizované myčce, riskovat tak likvidaci téměř dokonalého laku nebudu. Raději o víkend auto oběhnu s proudem vody z hadice a houbou.
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Wednesday 07.12.2011 14:35, RE: pouze jedna možnost
eLzyx posted by:
pro mé auto připadá pouze jediná možnost - ruční mytí. Auto za celých 10let nebylo v automatizované myčce, riskovat tak likvidaci téměř dokonalého laku nebudu. Raději o víkend auto oběhnu s proudem vody z hadice a houbou.
Taky si myslím že ruční mytí je nejšetrnější. Já auto myju bezvody jen přípravkama Freedom (http://www.e-cs.cz/produkty/). Auto mám rychle umyté a skvěle se leskne. V myčce ti to opláchnou jen vodou (nejlevnější program 70 kč u nás) Nedej bože, když máš auto černý a oni ti ho špatně vysuší:/
respond
smrditikloboukFB
number of posts1
date of registration15.05.2014
Thursday 15.05.2014 11:24, o mytí vozů
Zdravím Vás přátelé, mám z Vás radost, protože to že vůbec hledáte tyto informace, znamená, že máte své auto rádi a pokud ho máte rádi jistě mu dopřeje to to nejlepší :) .. Proč Vám takto pochlebuji? Jsem jednatel společnosti a zabýváme se mobilním mytím automobilů u klienta doma. V tuto chvíli jsme v Praze a plánujeme se rozšiřovat i do jiných větších měst.
respond

update
you watch this topic

stop watching this topic

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.