Sunday 15.11.2015 22:06,
rodinné auto do 200 000,-
Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou o radu. Zvažuji v nejbližší době o výměně mého osobního automobilu(teď vlastním starý dobrý vw passat 1,9TDi, 81kw). Jelikož jsem se přestěhoval do rodinného domu,čekáme druhý rodinný přírůstek, na dům stále něco vozím a tahám (nedávno malý bagr...cca 2,3tuny), do budoucna nějaký karavan, kufr je věčně plný ať již kočárek, nebo jiné věci.. Dále občas cesta do Beskyd, kde jsme v lehkém terénu, ale párkrát jsem málem uvíznul na břichu passata..žádné offroad trasy... Kdysi jsem jezdil v zahraničí toyotou land cruiserem 100(kde jezdily z 90% toyoty), myslím že lepší auto jsem neřídil, ale obávám se, že tohle perfektní auto(dle mého názoru) neuživím, proto se musím poohlédnout po něčem podobném... mitsubishi pajero-podobné, ale také asi nevyužiju v rámci nákladů... Napadlo mne volvo XC 90, nebo ford explorer(tady jen benzin, který by šel do LPG)...je snad ještě nějaká alternativa?? určitě bych šel asi do automatu, kvůli problémům s dvouhmotovou spojkou.. Auto bude spíše, jako rodinné - druhé, jelikož popojížďky po městě jsou vyřešeny jiným malým vozidlem.. Jen prosím mám špatnou zkušenost s nespolehlivostí francouzů a také korejce bych také asi nedal... Cenový strop je u mne bohužel max 200 000, spíše méně... Děkuji za radu...Boris
respond