Pavel posted by:
Mám Carismu 1.8 GDI od roku 2000, ale to co se o ní neustále píše jsou opravdu fámy a ptákoviny. Kdo tím autem nejezdil, tak o něm nemůže psát.
Pan Vaculík si mele pořád tu svou, ale já jsem ještě neslyšel majitele tohoto vozu, aby si na něj stěžoval. To, co se píše o Carismách jsou jen takové ty obecné kecy, jak by to mohlo být kdyby...... Já osobně jsem na Carismě najel cca.50 000km a odpovědně prohlašuji, že jsem jel v průměru i za 5,2 a nejvíc můj průměr činil 8,9, ale to jsem jel po dálnici přes 150 pořád a často i 200km/h. Je mi celkem jedno, že se na Carismu pořád háže taková špína, protože vím, že kdo ji měl, tak na ni vzpomíná jen v dobrém. Kdo ne, tak měl asi smůlu na zhuntovaný kousek. Asi před rokem jsem ji doporučil kamarádovi, už na ni najel cca 20 000km a je doslova nadšený, prodal auto o obsahu 1,3 a koupil Carismu 1,8 GDI. Říkal, že jezdí levněji, než s tou 1,3 a to svezení je kurva někde jinde. Kdo by měl zájem o více info, tak se ozvěte na sakal33@centrum.cz Mám spoustu tipů a zkušeností s tímto skvělým vozem.