citation:
reakce na: Patrik K., 08.11.2020 22:57 (Hezký den,hledám větší rodinné ...)
Ahoj, pohledal bych roční Toyotu Auris 1.8 Hybrid, ale klidně i 1.6 VVT v automatu. Nová Corolla je ještě parádnější vůz, ale stojí už v automatu vysoko nad 500tis.kč. a to se mi zdá zbytečné v téhle neklidné době natahovat rozpočet výše. Ikdyž Corolla je příslibem dlouhé trvanlivosti a hlavně ta nová se opravdu povedla, jen pro jistotu si ji projeď
A proč ten Auris?:
- spolehlivost
- odolný automat
- vůz ještě klidně předáš svým dětem
- Auris v benzínu dobře prodáš
- v hybridu je ohleduplný k lidem ve městě a také má dobrou spotřebu
Pokud máš rád pohodlí a ticho, tak i přes jisté "ale" bych vybíral z mladých ojetin Golf Variant 1.4 TSI/1.5 TS DSG u dealerů, viz
https://www.skodaplus.cz/list?make=brand_2&model=model_43&firstRegistrationFrom=2018&carsOrderBy=PRICE_ASC&fuelTypes=fuel_type_1... kde DSG sice jednou bude chtít nejen novou spojku, ale také časem mechatroniku, nicméně ostatní věci jsou naprůměrně dobré. Někomu maximálně vadí tvrdší podvozek Golfu a to se řeší ponecháním R16 pneumatik
Vlastně ten Passat 1.4/1.5 TSI je také fajn volba, akorát do města je už to kus auta a hlavně cena letí hoodně výš za novější kusy bohužel..
Do města je velmi příjemné SUV/Crossover, ten vyšší posed a výhled je návykový. Napadá mě pohledat u dealerů české Toyoty mírně ojetou RAV4 2.0i v automatu.
Můj tchán pak nedá dopustit na svou Hondu CRV, jenže v automatu jsou ceny vysoké i u ojetin. Motor 2.0 VTEC by byl ideál pro tebe myslím. CRV je kus auta s velkým kufrem, s ním už se dá i cestovat.
Subaru neznám, snad tu chlapi poradí, mě by u něj vadila spotřeba, jinak nádherné auto.