Dobry den, bohuzel se mi stala takova osemetna vec. Nedavno jsem udelala ridicak a tak, ze si poridim auto. Tak znamy mi nabidl Mazdu premacy 2002, vypadala na sve stari velice zachovale, az na nejake male praskliny. Bohuzel jsem hloupa a hned koupila a sla i hned prihlasit na sebe (Byl pouze zprostredkovatel, vlastnik byl uplne nekdo jiny, od koho mel plnou moc). Po 3dnech jsem zajela ke znamemu do autoservisu, jelikoz pri druhe jizde zacalo auto piskat. Tak pro jistotu. Ale bohuzel zjistil strasne veci. A to, ze auto se vylozene rozpada a oprava by vysla tak na 100tis. a ne vse by se dalo opravit (bal se i vzit auto na zvedak, aby se na nej nepropadla podlaha), pri prodeji mi ten znamy rikal, jak dal vse opravit a ze je auto tak na 5let bez insvetic. V kupni smlouve mam napsane, ze jsem seznamena o opotrebeni auta a jeho stari. A hlavne kupni smlouva ani neni psana na nej, ale na jeho otce. Doted se mi neozval. Chci to zkusit po dobrem a popripade, kdyz se bude cukat, zajit s tim klidne az k soudu. Ale rada bych nejprve zjistila jestli mam nejake sance, jak uspet. A jak popripade resit...
Bohuzel jsem se docetla na internetu po vlozeni jmena uvedeneho na kupni smlouve, ze nejsem jedina, kdo takhle naletel
Dekuji za jakekoliv komentare a rady