Wednesday 06.02.2013 01:27,
výběr auta - Mazda 6, Honda Accord nebo Ford Focus?
Dobrý den, rád bych poprosil o radu s výběrem ojetého automobilu. Jezdit budu převážně o víkendu / dovolených delší trasy, předpokládaný roční nájezd je cca 20 000km. Rozpočet na nákup je 150 000 Kč. Vzhledem k nájezdu a servisu chci benzín a rád bych prostornější pohodlné auto, ve kterém bude i zábavnější svezení (nechci ale kombi - převážet tuny nákladu nebudu). Nakonec jsem výběr zúžil na dva \"japonce\" - Mazdu 6 2.0 a Hondu Accord 2.4 sedmé generace. Vzhledem k financím u těchto aut předpokládám rok výroby 2004-2006. Vzhledově se mi více líbí Honda, ale bojím se ceny náhradních dílů a také výběr na trhu není zrovna největší. Které z těchto dvou aut byste mi doporučili? Mimo těchto dvou zvažuji ještě jednu možnost - jít o třídu níž a pořídit si Ford Focus 2.0. S daným rozpočtem už jsou k dispozici i novější modely (2006+) a předpokládám tak lepší stav. Budu rád za každou radu, která mě nasměruje - momentálně si nějak nemohu vybrat. Spotřebu až tak neřeším, u všech aut předpokládám v oblasti 8-10 litrů.
respond