Pepee posted by:
míra posted by:
Petra G posted by:
Děkuji za informace
na internetu jsem právě nemohla nic najít, všichni si tohle auto chválí, až na pár detailů, ale ty se netýkali poruch motoru a tak.
Tenhle motor je ryze japonský a je to tak,jak se tu píše výše.Naprosto bezproblémový,najede bez problému 500 000km.Je to nepřímý vstřik,takže žádný problém s karbonem.Po spoustu km se může objevit problém s lambdou,ale kat je velice předimenzovaný.Olej nežere a to je rozdíl s předchozí 2,3.Plně doporučuji,sám ho mám také.Motor je velice pružný a dá se jezdit okolo 7 l.Výborná volba
Kolik máte Míro na motoru najeto? Ta spotřeba okolo 7 litrů mi ale přijde jako z říše snů :) Věřil bych tomu na delších trasách bez dálnic. Spritmonitor ukazuje u 2,5 MZR průměr 8,75 l/100 km..
Mám najeto 150 000, km,příměstské trasy při dodržování pov.rychlosti-6,5 l/100km,dálnice při tach 140-7,5 l/100km.Palubní počítač ukazuje celkem přesně,tahle spotřeba je vypočítaná od hladinky k hladince(v plné nádrži)A kdo jezdí s touhle Mazdou jen po městě´nebo po německých dálnicích,tak ta spotřeba je asi někde jinde