citation:
reakce na: Kerika, 06.11.2019 13:09 (Ahojte. Prosim poradte mi,ci s ...)
Nova znamena model 2019 priamo z obchodu? Ak ano, tak ta je omnoho lepsie odhlucnena a celkovo lepsia. Ma aj lepsiu navigaciu, podporuje android auto alebo apple car, ma lepsi interier atd. Motor je super a ten automat tiez nema nejake problemy. V tejto novej verzii ale motor kvoli spotrebe vypina dva valce, co niekomu vadi, niekomu nie. Auto je tiez tazsie, takze je aj trochu pomalsia ako predchadzajuce verzie. Brzdy.. vo verzii GJ z roku 2013 a mozno aj trochu neskor su naozaj pouzite vynikajuce cinske brzdy, kde uz po prvom nudzovom zabrzdeni sa moze kotuc vykrutit a hotovo. Ja som ich vymenil za textari, ktore trochu pistia, ale brzdia neporovnatelne lepsie. No a lak. Co k nemu? Je krasny, ale je to katastrofa. Ja mam na mazde na celom predku, kde odlietavaju kamienky z cesty, foliu, a nemam problem :) Vide to asi na tisic eur, a clovek ma pokoj. Zaverom len tolko, ze ako bol citroen c5 postaveny okolo komfortu, dobreho odhlucnenia a na ostatne sa moc nehladelo, je zasa mazda postavena okolo motora a jazdnych vlastnosti. To ostatne tam je, aby to nechybalo marketingu pri reklamach... A aby som teda aj poradil. Ja by som do nej isiel s tym, ze by som spravil tu foliu minimalne na predok auta a tiez zadny blatnik, aby sa moc neposkriabal pri nakladani.