Willy posted by:
Mazdu neznám, ale Stilo 1,6 MW mám od prosince doma (koupeno jako 2 roky jeté u autorizovaného dealera, 36 tis. km., 260.000 Kč), tak mohu napsat první zkušenosti. Z auta se především perfektně vystupuje a nastupuje. Je dost vysoké a má i poměrně vysoko posazená sedadla, prahy jsou zakrojené dovnitř. Vyšší osoby nemají problém, i výhled je perfektní, jen mi nesedí výškové seřizování sedadla, kdy se mění výška sedáku vůči opěradlu a nikoli sedadlo celé. Kombík má nízkou nákladovou hranu a je to...
Nevim, jestli je to jen muj dojem, ale kdyz jsem fe Stilu jel vepredu, je vcelku pohodlne, ale zadni sedacky u kombika, myslim operadla, byla rpilis zvednuta. V bazaru jsem to prohlizeli, a vim, ze fiat nabizi za priplatek polohovatelna zadni operadla, ale tento kombik to asi nemel a auz po 5 minutach jizdy se v tom vzadu nedalo sedet, potreboval bych sklopit trosku operadlo a pak by vzadu posezeni bylo vyborne. Jinak k fiatu mam blizko, sam vlastnim punto, stilo se me libi a jak rekl nekdo vyse, kdyz italovi odpustite misty odflaknute slicovani plastu a nektere detaily ziskate velmi mlady vuz, s dobrou vybavou, vetsinou i v dobrem stavu. Me osobne se vzhled velmi libi, akorat 3 a 5 ti dverove ktatke se me nelibi , ale kombik me prijde hezky. Kufr orpavdu obrovsky, vystupovani a nastupovani je pro nekoho hloupost, ale treba pro moji babicku, se kterou ziji je to velmi dulezite s jeji pohyblivosti a nejlepe se ji nasedalo do 307, je to vysoke auto, zadni sedacky vysoko a dvere se oteviraji hodne, naproti tomu stilo ma velmi kratke zadni dvere a jeste nejdou moc otevrit