Friday 08.12.2017 06:48,
mazda vs C4
Obe auta jsou moc hezka, a prestoze jsem majitelem Citroenu tak bych asi zvolil Mazdu. Sice bude o trosku drazsi nez C4 nebo za stejnou cenu o něco starsi, ale libi se mi vice interier a v dobře barve je to opravdu krasne auto. Servis za 20 tis je absolutne ok. To date asi do jakekoliv ojetiny všech zancek nezavisle na tom, jestli jsou 4 roky stare nebo 14 let stare. Servis typu kapaliny, filtry, rozvody, pneu, brzdy proste k autu patri. A nebo si musite dat vetsi praci s vyberem a najit auto, které ma prokazatelne rozvody vyplnene, ma dve sady pneu s rozumnym vzorkem a třeba i nedavno vymeneny olej, ale stejne se na aute objevi něco (pokud chcete mit jistotu a klid) co budete muset opravit. Ja koupil C5 po oleji i rozvodech a stejne jsem do ni hned nasypal skoro 25 tis. Vymena oleje v automatu 6500, zimaky 8tis, a komplet kotouce i desticky ATE. Takze auto nemelo zadnou zavadu, rozvody a olej byly delane, a presto me vetsi servis neminul. S vasim najezdem by bylo asi lepsi volba benzin, hlavne u Mazdy. Ale i ta 1,6 nafta by mohla dobře poslouzit, ale tam hrozi o něco vetsi rizika servisu, která by vas mohla překvapit ještě vic, nez "rozvody", takze berte radeji benzin.
respond