Reno posted by:
Nic proti, ale za takové milióny už bych si koupil asi něco s motorem uprostřed... Aston je stylovka, ale pokud je to jako se všema angličanama, tak to bude u Exnera na servisu častěji než v garáži...
Na Astona mi nešahej
Podle mého je to jeden z výrobců, kteří zatím nezaprodali jméno naftovému bohu ekologie a drží se zuby nehty anglické školy konstrukce sporťáků (+ Lotus), tedy poněkud v modré krvi (tedy s posilovači a prkotinkami navíc, ale minimálně osmiválec nebo dvanáctiválec a ryzí zvuk zůstal). Na servis bych se naprosto vyprdl, něco se posere, tak ať si tam ten vrtulník s montérkama dolítne, ne?
Pomni kolik pravověrných "sportovců" už zaprodalo duši (porsche fdechtu - toť ztělesnění zlého snu, představ si 911 fkadlekadle verzi (je v plánu!!!!!!!), já v garáži již emblém porsche odstranil). Jaguar X-type 2.0 D - když tohle vidím na silnici, tak bych nejraději chofeura tohohle megasračkogkrámu vytvořeného z odpadu z předpředchozího mondea zastavil a položil mu otázku, proboha proč? Co je to doprdele za módu do rádobysportovního auta cpát dieselový motor? To i ty nejhorší kurvy mají nějaké to dno.....
Copak nějaký kluk sní o autě, jehož zvuk připomíná ponejvíce zemědělský stroj? Copak člověka, který vůz pořídí pro sportovní zážitek z řízení tohoto vozu, který s ním ujede 100-200 km měsíčně zajímá spotřeba vzhledem k pořizovací hodnotě vozu? Jestliže se vysmívám lidem, kteří pořídí diesel jako skutečně pracovní vercajk, se kterým nalítají 20-100 tisíc ročně, tak majitel sportovního vozu s dieselem pod kapotou a ještě bývalé prominentní značky mi přijde naprosto úchylný, protože to není ani vysvětlitelný, ani pochopitelný - to už je vážná úchylka pro Chocholouška. Nicméně, jak psal David. Exner je prodavač, ne technik. Já osobně se taktéž zabývám prodejem, někteří zákazníci raději slyší techniku, někteří jak jim výrobek bude slušet k jejich image. Je to show jako každá jiná, Exnera bych proto bral s reservou i když jako technicky zdatný movitý zákazník bych ho vzal za tyhle výroky těžce přes hranu
(jako movitý frikulín bych mu vysel na rtech)