anonym posted by:
Řeknu vám to otevřeně jsem policajt a nevzal bych si na cestě ani korunu, protože dobře vím, že by mě to mohlo stát všechno... Jinak podle mne je bodový systém potřebný, protože jak už bylo napsáno výše co se děje u nás na cestách se asi nikde jinde neděje. A zeptejte se jakéhokoli dálkového řidiče jak to vypadá v zahraničí. A ještě jedno vám poradím NEUPLÁCEJTE nebo se vám taky stane, že vás na místě seberou za úplatkářství. To by pak byla docela jiná záležitost. Ohledně městských strážníků mám...
z měšťákama máš pravdu,ale nechce se mi věřit,že ty jako polda jezdíš úplně čistě! Ruka ruku myje a to mi nevyvrátíš! Jinak uplatkářství mi těžko dokážeš,když na to budem jen dva a tvůj kolega bude stát opodál-diktafony a kamery zatím nemáte. A stejně si nemůžu dovolit dávat úplatky,protože mám malé dítě a plat jako profi šofér nic moc. Vlastní osobní vůz nemám. Jelikož mě řízení živí mám panickou hrůzu z MP. Věřím že dopraváci nejsou zakomplexovaní čuráčci a že nebudou bodovat a pokutovat za kilometr přes limit,tak jak už to udělala MP. Chlapi,jste taky lidi,tak buďte shovívaví,k malým,spíše směšným přestupkům a nemelte ty píčo..viny jako MP,že zákon neumožňuje toleranci. Ale já vím,že lidská moudrost tu toleranci má a umí jí vhodně dávkovat,třeba tím,že jsem si jako nevšim,ale je to na nás všech. Teprve teď se prohloubí nenávist občanů k policii,s notným přispěním nohsledů zvaných MP. Přál bych si opak,ale to by se museli strážnici vrátit k práci pro kterou byli zřízeni a ne vydělávat do obecních pokladen...