Pavlik posted by:
Zdeny60 posted by:
Mám dojem, že asi ne. Kdybys byl, tak by ses nad tím videem vůbec nepozastavil. Víc než jinde na světe, platí v Rusku tzv. samozvaná moc- ale z té druhé strany. Mám prachy, můžu absolutně všechno. A věř, že našetřit v Rusku na bently není pro normální lidi možné, ani pro státní úředníky, ani pro primáře nemocnic a potažmo ani pro regulerně podnikající lidi se zavedenými firmami. Neříkám, že takoví nejsou, ale je jich jak šafránu. Za to o hodně více tam potkáš lidí, kteří ke zmíněným bentleyům přišlo jaksi dost neregulerní cestou. A ty se jich zastáváš? Vlastně, proč mě to u tebe překvapuje? Vždyt ty argumentuješ tím, co se ti hodí.A byl jsi v Bělorusku? Tam to je ještě markantnější. Z průměrné státní mzdy ve výši cc a150EUR/měsíc se na bentley nezmůžeš nikdy. A jezdí jich tam poměrně dost, tak, jako jiných luxusních značek. A věř, že tito lidé tam mohou vše. A taky jsou trnem v oku těm normálním, takže se nelze divit vyvolané reakci na jejich akci.
Zdeny, pro mě je prostě soukromé vlastnictví "nedotknutelné". Až ti podobný chytrák jako jsi ty obtáhne nové auto korunou, protože jsi si na něj přece "nemohl vydělat poctivě", tak sám uvidíš, jak je to příjemný pocit. A pokud máš schopnost z videa nebo letmým pohledem na ulici zjistit jak si člověk své peníze vydělal, divím se, že nepracuješ pro justici
.
Kdybys mně zaparkoval na mým pozemku, pustím na tebe hladovýho dobrmana...Zase jis nepochopil, o čem tenhle článěk je. Já ti napovím, ten není o hájení soukormého majetku, ale o prezentaci moci a síly díky penězům. A to je v Rusku to, co markantně bije do očí. Byl jis tam? Pobýval jis tam? Pracoval jsi tam? Nebo v Bělorusku? Nebo na Ukrajině? Já ano a vím o tom hodně.
Jinak jsi docela trapnej. necítím potřebu nikomu nic obtahovat, to je možná tvůj styl, když ho tak prezentuješ, možná, že z tebe čiší závist, když ti tohle leží na mozku jak šváb.